GroepsactiviteitenActiviteitenAvontuurGezelligheidOndernemenOntwikkeling

De leukste bedrijfsuitjes voor in de zomer

Vind hier de leukste bedrijfsuitjes voor tijdens de warme zomerdagen!

Artikel highlights:
  • Bedrijfsuitjes voor in de zomerdagen
  • Voordelen van bedrijfsuitjes
  • Top 6 bedrijfsuitjes voor in de zomer
  • Kies het leukste bedrijfsuitje
  • Extra tips & tricks

Bedrijfsuitjes zijn erg belangrijk en stimulerend voor werksfeer. Het is een goed idee om eens in de zo veel tijd een bedrijfsuitje te organiseren. Voor bedrijfsuitjes voor in de zomer vallen erg in de smaak!

Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke bedrijfsuitjes voor in de zomer? In dit artikel beschrijf ik de leukste bedrijfsuitjes voor tijdens de warme dagen speciaal voor jou!

Bedrijfsuitjes voor in de zomerdagen

Sommige bedrijfsuitjes zijn erg seizoens afhankelijk. Tijdens de koude winter- of regenachtige dagen zit je denk ik niet echt te wachten om buitenactiviteiten te gaan doen met je collega’s. Hetzelfde geldt voor de warme zomerdagen. Dan is het weer zonde om binnen te gaan zitten terwijl het zonnetje buiten schijnt.

Voordelen van bedrijfsuitjes voor in de zomerdagen

Bedrijfsuitjes zijn erg goed voor de onderlinge band tussen de collega’s en werknemers. Je leert elkaar beter kennen buiten de werkvloeren. Dit is erg belangrijk, want het kan de sfeer en resultaten op het werk weer versterken. Win-win natuurlijk!

Naast deze voordelen is het ook hartstikke goed voor lichaam en geest van de werknemers als individuen, vooral tijdens de warme zomerdagen. Het is goed voor een mens om even de deur uit te gaan en lekker sociaal te zijn met alle collega’s. Lekker lachen, kletsen en voor veel plezier hebben.

Top 6 bedrijfsuitjes voor in de zomer

Er zijn vele opties en activiteiten te vinden wanneer je op zoek gaat naar bedrijfsuitjes voor in de zomer. Echter is niet alles even leuk.. Daarom hebben wij de top 6 leukste bij elkaar verzameld!

1. Lekker barbecueën in de zon

Lekker barbecueën in de zon met collega's van het werk

Hoe lekker is het om na een zonnige werkdag gezellig samen te gaan barbecueën met je collega’s? Pak de vrijdagmiddagborrel een keer wat uitgebreider aan en plan er een barbecue achteraan! Je kunt dit geheel zelf organiseren of allemaal uithanden geven aan een bedrijf de alles van A tot Z regelt.

2. Op de fiets erop uit

Op de fiets erop uit als bedrijfsuitjes in de zomer

Op zoek naar een sportiever bedrijfsuitje in de buitenlucht? Wat dacht je van mountainbiken met de collega’s? In Nederland zijn veel mountainbike routes en bedrijven die dit soort activiteiten voor je kunnen regelen. Hiervoor hoef je geen kleding en/of mountainbike voor aan te schaffen, dit kan allemaal gehuurd worden! Je kunt zo’n sportieve middag ook afsluiten met een hapje of een drankje.

3. Actieve en sportieve uitjes

Actieve en sportieve bedrijfsuitjes

Je kunt als bedrijfsuitje ook een bepaalde sport gaan beoefenen, zoals (zaal)voetbal, volleybal, tennis en ga zo maar door! Het is zeker de moeite waard om eens een vragenlijst rond te laten gaan en te vragen aan je collega’s welke sport ze graag zouden doen in teamverband.

4. Gezellige spelletjes

Gezellige spelletjes voor bedrijfsuitjes in de zomer

Laten we eerlijk zijn. Iedereen houdt van spelletjes! Jong en oud. Laat al je collega’s de leukste spelletjes meenemen van huis en maak er een groot en gezellig onderlinge competitie van. Je kunt ook met leuke (kleine) prijzen werken voor de winner, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de gezelligheid.

Nog leuke groepsspelletjes nodig?

5. Genieten op het water

Genieten op het water als bedrijfsuitje

Op een warme dag is het heerlijk om op het water te dobberen, toch? Ook hiervoor zijn leuke bedrijfsuitjes te verzinnen. Denk aan een boot tour door de grachten van Utrecht en Amsterdam of je kunt zelf een boot huren. Er zijn zelfs bedrijven die volledige barbecue’s organiseren aan boord! Misschien een leuke combinatie?

6. Workshop en teambuilding

Workshop en teambuilding

Workshops zijn leerzijn, leuk en kunnen ook goed zijn voor de teambuilding. Wanneer collega’s moeten samenwerken om iets leuks te maken of uit te voeren versterkt dat de band! Er zijn ook veel workshops die je buiten kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop graffiti, beeldhouwen of schilderen.

Kies het leukste bedrijfsuitje voor de warme dagen

Genoeg opties dus! Zo als je ziet zijn er veel leuke bedrijfsuitjes voor in de zomerdagen. Nu is het een kwestie van kiezen. Dit kan alleen nog wel eens lastig zijn soms..

Tips voor het kiezen van het leukste bedrijfsuitje

Tips voor het kiezen van het leukste bedrijfsuitje

Bij het kiezen tussen de leukste bedrijfsuitjes voor in de zomer spelen bepaalde dingen een grote rol. Ik wil je graag nog een extra handje helpen door wat tips te geven voor het kiezen van het perfecte uitje!

Let hier op de volgende punten:

  1. Wat heeft de voorkeur bij de collega’s?
  2. Zoek naar de beste kwaliteit/prijs verhouding
  3. Stel een vragenlijst op en laat deze rondgaan bij de collega’s
  4. Let op de weersverwachting (zomer biedt helaas geen garantie voor goed weer in Nederland)
  5. Zoek naar een bedrijfsuitje met een geschikte locatie (het liefst dichtbij kantoor en woonplaats van collega’s natuurlijk)

Probeer de tips mee te nemen een kies vooral een bedrijfsuitje dat goed past bij alle collega’s en de sfeer van het bedrijf. Succes en alvast veel plezier!

Verder lezen?

Back to top button