Huis & TuinGezinKlussenLifestyleOntwikkelingWonen

Waar moet je op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf?

Ga je binnenkort verhuizen en weet je nu al dat je een verhuisbedrijf in wilt schakelen? Dan heb je het juiste artikel gevonden, want er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf. Houd deze zaken in je achterhoofd als je op zoek gaat, en vraag aan elk bedrijf dat je contacteert of ze aan deze punten voldoen. Dan weet je namelijk zeker dat je spullen veilig zijn, en dat de verhuizing soepel verloopt.

Kies een verhuisbedrijf met verzekering

Het laatste dat je wilt tijdens het verhuizen is dat je dierbare spullen kapot gaan. Die mooie bank die waterschade oploopt, het dure schilderij waar een deukje in zit, of die prachtige vaas die kapot valt. Mega balen natuurlijk, zeker als je niet verzekerd bent. Daarom is het slim om te informeren of het verhuisbedrijf een verzekering heeft. Denk daarbij aan ongevallen op de werkvloer. Jouw meubels en andere spullen vallen daar namelijk ook onder, en als er iets gebeurt kun je bij een verzekerd bedrijf als verhuisbedrijf Holland Movers op een vergoeding rekenen. Dan is het nog steeds balen dat er iets kapot is gegaan, maar de vergoeding maakt wel een hoop goed. Je kunt dan een vervangend meubel of object aanschaffen.

Kies een verhuisbedrijf met goed materieel

Wil je zeker weten dat al je spullen goed aankomen en dat er op de dag zelf genoeg materieel beschikbaar is? Kies dan een verhuisbedrijf dat over een breed scala aan verhuiswagens en -busjes beschikt. Mocht er dan één van de busjes pech hebben dan zijn er altijd nog genoeg andere opties, en hoeft de verhuizing niet te worden gestaakt. Bij een verhuizing met een klein bedrijf dat slechts over één busje beschikt loop je altijd het risico dat er iets misgaat, en dat is als je een strakke planning hebt super vervelend. Bij Holland Movers hebben ze maar liefst 35 verhuiswagens, en dus hoef je je geen zorgen te maken over eventuele uitval. Dan sturen ze gewoon een busje de weg op!

Hetzelfde geldt natuurlijk voor personeel. Als je voor een relatief klein bedrijf kiest kan het gebeuren dat iemand uitvalt door ziekte. Bij Holland Movers zal dat je niet gebeuren, want ze werken met een super groot team. Of je nu hun verhuisbedrijf in Hilversum inschakelt of in een andere stad, er zijn altijd mensen beschikbaar die kunnen invallen als iemand ziek is.

Biedt het verhuisbedrijf opslag aan?

Dit is niet voor iedereen relevant, maar wel voor mensen die tijdelijk hun inboedel kwijt moeten. Het is in dat geval wel zo prettig als het verhuisbedrijf over een opslag beschikt, zodat je niet nog een ander bedrijf in hoeft te schakelen om dat te regelen. Of je nu een tijdelijke opslag nodig hebt of voor een wat langere tijd, het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat jouw spullen veilig in deze opslag terecht komen. Heb je ze weer nodig? Dan kun je ze zelf ophalen of komen ze ze weer brengen, net wat je wilt. Contacteer Holland Movers’ verhuisbedrijf in Hilversum (of in de stad waar jij woont) en vraag naar de mogelijkheden voor opslag.

Verder lezen?

Back to top button