Koken & tafelenCadeau's voor hemCadeau’s voor haarElektronicaLifestyleVoeding

Dit zijn de 10 best beoordeelde magnetrons van Inventum

De beste magnetron van Inventum? Wij deden onderzoek!

Inventum is één van de bekendste merken als we kijken naar huishoudelijke producten. Inventum heeft door de jaren heen vele mooie producten mogen maken. Waaronder: Magnetrons. Vaak is gebleken dat het vinden van een goede magnetron nogal het zoeken naar een speld in de hooiberg is. Om die zoektocht wat makkelijker te maken heeft de reactie van DNOB onderzoek gedaan naar de 10 beste beoordeelde magnetrons van Inventum.

De top 10 beste Inventum magnetrons

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best beoordeelde Inventum magnetrons (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze magnetrons an sich. Bij deze onze selectie beste Inventum magnetrons, neem eens een kijkje:

Inventum MN309C
Combi-magnetron
4.8
via bol.com & Coolblue
DNOB’s keuze Inventum MN238S
Solo-magnetron
4.7
via bol.com
Inventum MN207S
Solo-magnetron
4.6
via bol.com & Coolblue
Inventum MN255C
Combi-magnetron
4.6
via bol.com
Laagste prijs Inventum MN205S
Solo-magnetron
4.6
via bol.com
Inventum IMC6044GT
Inbouw Combi-magnetron
4.5
via bol.com
Inventum MN305C
Combi-magnetron
4.5
via bol.com
Inventum IMC6132F
Inbouw Combi-magnetron
4.4
via bol.com & Coolblue
Inventum MN3018C
Combi-magnetron
4.2
via bol.com
Inventum MN239S
Solo-magnetron
3.5
via bol.com

Welke Inventum magnetron is het beste?

Wij hebben een top 10 samengesteld met de 10 beste Inventum magentrons. Een magnetron gebruiken en ervaren is iets wat je zelf doet. Wij willen je alleen helpen door aan te geven welke 10 magnetrons het best werken.

Lees onderstaande informatie goed door en wellicht heb jij straks een Inventum magnetron die jij het best vindt.


#1

Geschikt voor:

 • Grillen
 • Bakken
 • Duurzame koop

Inventum MN309C – Combi magnetron

De MN309C combi magnetron is een praktisch goed model dat uitstekend kwaliteit levert. De oven is razendsnel voorverwarmd waardoor je in een snel tempo jouw eten kunt bereiden. Je kunt de magnetron door middel van een sneltoets personaliseren.

Met de draaiplaat wordt jouw eten goed gelijkmatig verwarmd, waardoor je niet te maken krijgt met bepaalde plekken die koud zijn als je zit te genieten van het eten. Met vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden kun je naast opwarmen ook koken, ontdooien, grillen en bakken.Met de digitale timerfunctie en binnenverlichting, weet je precies wanneer het gerecht klaar is. Bovendien heeft de vrijstaande magnetron een netto inhoud van 30 liter.


#2

DNOB’s keuze

Geschikt voor:

 • Vlees,vis, of ander voedsel
 • Klein huishouden
 • Koken

Inventum MN238S – Solo-magnetron

Dit solo magnetron van Inventum is een bijzondere. Waarom? Omdat je keuze hebt uit vijf verschillende standen en acht voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Hiermee kun je specifiek kijken welk programma geschikt is voor je vis, vlees of pasta.

Door de verschillende kookprogramma’s kun je ook experimenteren met verschillende kookstijlen. Wij hebben in ieder geval gemerkt dat deze magnetron zijn werk goed doet en prima te gebruiken valt voor jouw gerechten.

Het apparaat valt makkelijk te gebruiken en biedt ruimte om grote borden of schalen in te stoppen. De MN238S is een mooi toestel dat prima in balans staat met de prijs/kwaliteitsverhouding.


#3

Geschikt voor:

 • Klein huishouden
 • koken
 • alle leeftijden

Inventum MN207S – Solo-magnetron

De Inventum MN207S-Solo-Magnetron is perfect voor een klein/gemiddeld huishouden. De magnetron heeft de ruimte om grote borden te gebruiken terwijl maaltijden binnen no-time warm zijn! Wij waren erg onder de indruk van het apparaat.

Het grote vierkante magnetronbord van 1.3 liter past perfect op het draaiplateau waardoor elke kant van het voedsel gelijktijdig wordt verwarmd. Het apparaat is makkelijk schoon te maken wat zeer efficiënt is. Bovendien werkt de magnetron heel eenvoudig waardoor het super gebruiksvriendelijk werkt. Binnen een paar drukken op de knop heb je jouw eten goed opgewarmd.Met een netto-inhoud van 20 liter heeft de MN207S ook vijf verschillende standen en acht voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Hierdoor is het apparaat ondanks zijn grootte, toch heel flexibel om te gebruiken.


#4

Geschikt voor:

 • Normaal huishouden
 • Alle leeftijden
 • Koken, Bakken en grillen

Inventum MN255C – Combi-magnetron

De MN255C combi magnetron is een leuk model voor de wat geavanceerde magnetron gebruiker. Waarom? Omdat er 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s geïnstalleerd zijn in deze magnetron. Dit biedt meer opties op het maken van gerechten. Waaronder: Het pizzaprogramma.

De knoppen zijn in het Nederlands en spreken voor zich. Het model is compact, maar groot genoeg om grote schalen en/of borden in te plaatsen. Wij hebben opgemerkt dat deze combi magnetron ideaal is voor het snel verwarmen van broodjes en/of pizza. Alle functies zijn tegelijkertijd te gebruiken, waardoor je meerdere dingen binnen no-time, kunt klaarmaken.

Met de ingebouwde kookwekker kun je geen fouten maken wat natuurlijk handig is. Bovendien maakt deze magnetron weinig geluid wat ideaal is voor ieder huishouden.


#5

Laagste prijs

Geschikt voor:

 • Klein huishouden
 • gemiddelde porties eten
 • Alle leeftijden

Inventum MN205S – Solo-magnetron

Dit solo magnetron van Inventum heeft een strak design die praktisch gezien bij elk interieur past. Wat ons is opgevallen is dat het een eenvoudig model is dat doet wat het moet doen. Er zitten geen extra knoppen en/of mogelijkheden bij wat best prettig werken is.

Het apparaat is wel relatief licht dus dat is wel een puntje waar je rekening mee moet houden. Verder zit de ventilatie aan de achterzijde waardoor je geen windvlaag jouw kant op voelt komen. De magnetron werkt lekker simpel, maar is in alle gevallen super handig.

Ook met dit model heb je vijf verschillende standen waar je uit kunt kiezen. Kortom: Kwaliteit voor de juiste prijs!


#6

Geschikt voor:

 • Groot huishouden
 • Modern interieur
 • Ervaren combi magnetron gebruikers

Inventum IMC6044GT – Inbouw Combi-magnetron

Met een inhoud van 44 liter is deze Combi Magnetron een grote speler. Naast de 5 magentronstanden, beschikt de magnetron ook over 4 combinatiestanden en 13 automatische kookprogramma’s. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden om je gerechten te bereiden op unieke en nieuwe manieren.

Het design is hypermodern en uitermate geschikt voor een modern interieur. De inhoud is zeer groot dus perfect voor als je meerdere gerechten wilt gaan klaarmaken. Wederom is de bediening van de combi magnetron eenvoudig te besturen waardoor de gebruiksvriendelijkheid van dit merk goed belicht wordt.

Er zit een mooi bak rooster verwerkt binnenin de magnetron, wat ideaal is voor het bakken van bepaalde vleeswaren. Met de digitale toetsen kun je eenvoudig een timer instellen om ervoor te zorgen dat jouw gerechten er perfect uit komen.


#7

Geschikt voor:

 • Gemiddeld huishouden
 • Verschillende kookopties
 • Alle leeftijden

Inventum MN305C – Combi-magnetron

Dit model wordt vooral geroemd vanwege de Nederlandstalige display. Deze combi magnetron is ideaal voor oudere personen of mensen die minder goed kunnen omgaan met complexe technologie.

Wij hebben niet tot nauwelijks de gebruiksaanwijzing bekeken omdat de magnetron eenvoudig te gebruiken valt. Alles spreekt in principe voor zich. Met een inhoud van 30 liter, 5 magnetronstanden, 10 automatische programma’s en 4 combinatiestanden ben je voorzien van alle functies die je nodig hebt.

Wil je voor eenvoud gaan, dan is dit het model om te gebruiken. Een super goed model dat in prijsverhouding prima werkt. De Inventum MN305C is een goede aanrader.


#8

Geschikt voor:

 • Klein huishouden
 • Duurzaam gebruik
 • Alle leeftijden

Inventum IMC6132F – Inbouw Combi-magnetron

De inbouw combi-magnetron van inventum is een magnetron waarmee je eenvoudig en snel kunt opwarmen, bakken en grillen. De magnetron heeft 10 automatische programma’s waardoor je met één druk op de knop alle functionaliteiten kunt instellen. Denk aan het wattage, combinatie bereidingswijze en tijd.

Zo zorg je ervoor dat jouw eten op de juiste temperatuur is opgewarmd. Het model is super handig voor momenten als je weinig ruimte in de keuken hebt. Bovendien kun je dus jouw ruimte optimaal benutten omdat de magnetron ook ingebouwd kan worden door een linksdraaiende deur. Allemaal mogelijkheden die ervoor zorgen dat je dit goede model kunt gebruiken.Met een inhoud van 32 liter passen er genoeg borden en/of schalen in die redelijk groot zijn. Het is makkelijk in gebruik en gemakkelijk te plaatsen. Een tof model die voor iedereen aan te raden is.


#9

Geschikt voor:

 • Gemiddeld huishouden
 • koken
 • grillen

Inventum MN3018C – Combi-magnetron

De Iventum MN3018C Combi magnetron heeft een netto inhoud van 30 liter. Ook werkt dit model met een klepdeur, wat anders is dan de andere modellen. Met vijf magnetronstanden, vier combinatiestanden en infrarood functie heb je boordevol opties waar je van kunt genieten.

De magnetron is uitgerust met een crispy grill en gezond frituren functie. Die functie zorgt voor een extra krokant bakresultaat. Geen overbodige luxe als je het ons vraagt. Het was namelijk een welkome toevoeging op ons eten. Verder kun je prima koken, opwarmen, grillen, ontdooien en bakken met dit mooie model.

De magnetron en ovenfuncties zijn apart of in combinatie te gebruiken. Dat is een mooie functie die zeker bijdraagt aan het efficiënt koken.


#10

Geschikt voor:

 • Klein huishouden
 • Opwarmen
 • koken

Inventum MN239S – Solo-magnetron

Met een netto inhoud van 23 liter is deze magnetron niet één van de grootsten. Desondanks is dit solo magnetron een sterkhouder voor kleine huishoudens. Met 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s en vijf verschillende standen kun je de magnetron voor vele doeleinden gebruiken.

De timer is instelbaar tot 95 minuten en heeft een overzichtelijke display. De oven verwarmt goed en kan met het eenvoudige menu naar jouw wens ingesteld worden. Het is een eenvoudig maar prima apparaat om te gebruiken.

De MN239S heeft een strak en tijdloos design dat voor iedere keuken een mooi aanzien is. Bovendien valt het apparaat makkelijk te plaatsen wat de gebruiksvriendelijkheid goed weergeeft.


Magnetrons van Inventum

Inventum is al jaren lang één van de bekendste merken omtrent huishoudartikelen. Magnetrons van Inventum zijn een betrouwbaar hulpmiddel dat jouw leven makkelijker maakt. Inventum maakt kwaliteit en efficiëntie goed duidelijk voor iedereen.

Met alle moderne technologie dat anno 2021 beschikbaar is, is het gebleken dat Inventum perfect gebruik maakt van technologie, eenvoud en design. Een magnetron kopen doe je bij Inventum.

Vrouw warmt eten op in magnetron
Vrouw warmt eten op in magnetron – DNOB.nl

Soorten magnetrons

Er zijn natuurlijk verschillende magnetrons op de markt. Je kunt denken aan een solo magnetron, combi magnetron of inbouw magnetron. Het is maar net wat je zelf nodig hebt en natuurlijk mooi vindt. Hieronder lichten wij de verschillen uit.

Solo-magnetron

Een solo magnetron beschikt alleen over een magnetronfunctie. Dus hier kun je kant-en-klare maaltijden in opwarmen, bevroren voedsel ontdooien en/of kleine maaltijden in bereiden.

Combi-magnetron

Een combimagnetron heeft verschillende functies in één. Waarom het een combi magnetron heet is, omdat je de functie van de magnetron kunt koppelen aan het gemak van een heteluchtoven en/of grilloven.

Inbouw-magnetron

Een inbouw magnetron kun je gebruiken voor als je weinig ruimte in de keuken hebt of juist een magnetron in de muur van de keuken wilt plaatsen. Hierdoor bespaar je ruimte in de keuken en staat het over het algemeen strakker.

Lekker eten klaarmaken in de magnetron
Lekker eten klaarmaken in de magnetron – DNOB.nl

Voordelen van een magnetron

Een magnetron is super handig voor het verwarmen van kliekjes, afgekoeld drinken en het bereiden van kant-en-klare maaltijden in de keuken. Het scheelt ontzettend veel tijd en is een stukje comfort dat de mens zich mag aanschaffen. Het is tegenwoordig een essentieel hulpmiddel dat niet meer uit een huis is weg te denken.

Lekker eten klaarmaken in de magnetron

Eten klaarmaken in de magnetron kan hartstikke lekker zijn. Met een combimagnetron kun je eindeloos veel kook manieren oefenen om te zorgen voor optimale smaak aan jouw eten. Het is een prachtig hulpmiddel om jou te helpen met het klaarmaken van een lekker gerecht.


Magnetron van Inventum kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n magnetron van Inventum willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de magnetrons uit deze top 5 aanraden. Meer dan [1234+] mensen op bol.com en Coolblue gingen je voor en hebben deze magnetrons positief beoordeeld.

Magnetron van Inventum kopen
Magnetron van Inventum kopen – DNOB.nl

Kies de magnetron die jou het meest aanspreek

Dit waren de 10 beste magnetrons van Inventum. Lees alles nog even goed door en kijk of één van de magnetrons voor jou op het lijk geschreven is. Wij hopen je goed van dienst te zijn geweest om jouw keuze positief te beïnvloeden. Veel succes met kiezen!

Verder lezen?

Back to top button