Bedrijven in de buurtEconomieHealthVerzorgingVrouwelijke verzorging

De top 10 leukste schoonheidssalons in Hengelo

Vind hier de beste schoonheidssalon in omgeving Hengelo!

Een schoonheidssalon is een plek waar je jezelf eventjes heerlijk kunt verwennen. Het is een moment waar je niet hoeft te denken aan persoonlijke zaken en waar je alle lasten eventjes kunt laten voor wat het is. Je zit namelijk niet voor niets bij een schoonheidssalon. Een schoonheidssalon is er om jou te verwennen met heerlijke gezichtsverzorging en laat jou stralen met het aanbrengen van make-up. Jouw beauty wordt geaccentueerd en verbeterd bij een schoonheidssalon! Daarom heeft de redactie van DNOB de top 10 leukste schoonheidssalons in Hengelo voor je op een rijtje gezet.

Schoonheidssalons in Hengelo

Als jij eenmaal hebt besloten dat je langs de schoonheidssalon wil, dan is het natuurlijk van belang dat je naar een zaak gaat waar jij je helemaal op je gemak voelt. Je wil van binnen en van buiten stralen en door goed onderzoek te doen naar de vele zaken die je kunt vinden in Hengelo, is het soms nog best lastig om een keuze te maken.

Wij hebben onderzoek naar de 10 leukste schoonheidssalons. Als je door scrolt naar beneden vind je aansluitende informatie over onze top 10 leukste schoonheidssalons in Hengelo.

De top 10 Hengelose schoonheidssalons:Stralend Huidverzorging & PMU schoonheidssalon Hengelo
Stralend Huidverzorging & PMU logo

Waardering: 5 uit 5.

4.9/5.0 111+ Google-reviews

Stralend Huidverzorging & PMU

Berfloweg 80, 7553 JS Hengelo

Bij Stralend huidverzorging & PMU heb je altijd een team van professionals voor je klaar staan. Je komt binnen in een prachtige, maar frisse salon waar je met open armen ontvangen wordt. De combinatie van kennis en professionaliteit maakt de salon ook zo leuk om naar toe te gaan. Je komt in een prettige en ontspannen sfeer terecht waar je eventjes uit de wereld stapt.

Naast huidverzorging kun je ook terecht voor permanente make-up. Het lijkt qua techniek op het zetten van een tatoeage, maar het doel is totaal anders. Met microprikken worden er pigmenten in de lederhuid gezet. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld hele volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen voor in de plaats komen. Dat is waar je bij Stralend huidverzorging &PMU moet wezen!


Beauty Junkies Schoonheidssalon Hengelo
Beauty Junkies logo

Waardering: 5 uit 5.

4.7/5.0 91+ Google-reviews

Beauty Junkies

Molenstraat 26, 7551 DC Hengelo

Beauty Junkies is een bedrijf waar je met open armen wordt onthaald. De eigenaren van dit bedrijf zijn geobsedeerd door alles wat met innerlijke en uiterlijke beauty te maken heeft. Daarom is hun bedrijfsnaam ook zeer toepasselijk. Ze hebben de focus gelegd op het verbinden van traditionele behandelingen met de nieuwste methodes en producten om optimaal resultaat te kunnen boeken.

Bij Beauty Junkies doe je meer dan alleen je huid verzorgen. Beauty Junkies heeft de focus gelegd op huidverbetering, nutricosmetics, beautyfood en beweging. Het moment dat je binnen loopt, voel je aan alles dat de eigenaren van Beauty Junkies zeer betrokken met je zijn. Je kunt bij de Beauty Junkies terecht voor vrijwel alles wat te maken heeft met beauty en dat begint bij jezelf!


Salon Skin Glow schoonheidssalon Hengelo
Salon Skin Glow logo

Waardering: 5 uit 5.

5.0/5.0 56+ Google-reviews

Salon Skin Glow

Drienerstraat 41, 7551 HK Hengelo

Salnon Skin Glow is een salon waar je omringt bent met mooie make-up en heerlijk ruikende producten. Met persoonlijk en professioneel advies krijgt iedereen de juiste middelen mee voor zijn of haar huid. De interieur van de salon is er op ingericht om rust te creëren voor iedereen die binnenloopt. Je wordt in een warme omgeving onthaald waar je op persoonlijk niveau even kunt bijkletsen.

De behandelingen waar je uit kunt kiezen variëren van huidtherapie, naar duo en wellness behandelingen, maar ook gezichtsbehandelingen en make-up. Kortom, Salon Skin Glow heeft ontzettend veel kennis over de huid, maar ook een warme omgeving gecreëerd voor al haar klanten om naar binnen te treden en even alle zorgen van je te laten afglijden. Het team van deze salon zal je met open armen ontvangen.


Beauty&Visagie by Grace schoonheidssalon Hengelo
Beauty&Visagie by Grace logo

Waardering: 5 uit 5.

4.9/5.0 62+ Google-reviews

Beauty&Visagie by Grace

Old Ruitenborgh 108, 7556 NJ Hengelo

Als je behoefte hebt aan een moment voor jezelf, dan is het aan te raden dat je langs Beauty&Visagie by Grace gaat. Met 8 verschillende massages weet Grace je volledig te ontspannen. Ook is ze gespecialiseerd in haarstyling en make-up. Je komt terecht bij een creatief en professioneel bedrijf dat de focus heeft op het helpen van mensen. Jouw gemoedstoestand is leidend voor welke behandeling jee gaat kiezen.

Je kunt gespannen binnenkomen, maar vertrekt altijd stralend en ontspannen. Precies zoals een schoonheidssalon zou moeten doen, jou compleet in de watten leggen, het mooiste uit jezelf halen en ervoor zorgen dat je de salon uitloopt met een mooie rust om je heen. Beauty&Visagie by Grace zorgt daarvoor. Een aanrader om te proberen als je het ons vraagt!


Skin Resolution schoonheidssalon Hengelo
Skin Resolution logo

Waardering: 5 uit 5.

5.0/5.0 46+ Google-reviews

Skin Resolution

Meijersweg 17, 7553 AX Hengelo

Skin Resolution beweegt tussen de medische en energetische velden om ervoor te zorgen dat jij straalt. Met een holistische aanpak zorgen zij ervoor dat het probleem dat jij ervaart, opgelost wordt. Iedereen mag zich uiten, identificeren en gedragen hoe je dat wil, bij Skin Resolution kom je in een omgeving waar iedereen een luisterend oor biedt, terwijl jij je in de watten laat leggen.

Optimaal genieten doe je dan ook bij Skin Resolution. Voor gezichtsbehandelingen, wax sessies, massages, wimpers, wenkbrauwen en nog veel meer kun je terecht bij Skin Resolution. De helende kracht van reiki is een methode dat van grote invloed is op deze Salon. Energetisch tot rust komen is een methode dat bij deze salon optimaal gebruikt wordt. Wil jij stralen en volledig tot rust gekomen zijn, dan is Skin Resolution voor jou!


Bella Contour schoonheidssalon Hengelo
Bella Contour logo

Waardering: 5 uit 5.

4.9/5.0 19+ Google-reviews

Bella Contour

Else Mauhsstraat 18, 7558 RA Hengelo

Bella contour is de schoonheidssalon om naar toe te gaan voor laserontharing, wax, wenkbrauwstyling, make-up en nog veel meer. Jee komt in een professionele omgeving terecht waar je van alle adviezen en informatie wordt voorzien. Vervolgens kun je comfortabel plaatsnemen en jezelf meenemen in het specialisme van Bella Contour.

Ook is Bella Contour gespecialiseerd in het verwijderen van lichaamshaar. Door middel van een laserbehandeling kun jij in een aantal sessies jouw onzekerheden weg laten laseren zonder dat je daar iets aan overhoudt. Dat is één van de krachten van Bella contour. Voor optimale service, kwaliteit en een luisterend oor kun je altijd terecht bij deze schoonheidssalon.


Villa Vital schoonheidssalon Hengelo
Villa Vital logo

Waardering: 5 uit 5.

4.7/5.0 38+ Google-reviews

Villa Vital

Kristenbosweg 41, 7559 PP Hengelo

Wil jij jezelf echt trakteren op een ware ervaring, dan boek je een afspraak bij Villa Vital in. Bij Villa Vital ervaar je een luxe beleving in een unieke omgeving waar je optimaal geniet van de behandelingen. Je komt terecht bij allemaal vak professionals die je gaandeweg de behandelingen meenemen in het proces met genoeg informatie om te weten waar je aan toe bent.

Villa Vital is al sinds het jaar 2000 actief in de schoonheidsbranche en kan met recht zeggen dat ze één van de sterkhouders in Nederland zijn. Door de focus te leggen op het combineren van unieke rituelen, exclusieve cosmeticahuizen en optimale kwaliteit, zorgt Villa Vital ervoor dat je herboren de deur uitloopt. Zowel van binnen, als van buiten straal je. Als je een ervaring rijker wil zijn adviseren we je om naar Villa Vital te gaan.


SkinCare By Melanie schoonheidssalon Hengelo
SkinCare By Melanie logo

Waardering: 5 uit 5.

4.9/5.0 16+ Google-reviews

SkinCare By Melanie

Anthoniusstraat 51, 7553 WC Hengelo

Als je op zoek was naar een allround schoonmaak specialiste, dan kun je bij SkinCare By Melanie terecht. Of je nu voor ontspanning komt, of juist voor advies en hulp omtrent vraagstukken bij je huid, dan kun je bij haar terecht. In de vernieuwde salon kom je terecht in een professionele setting waar je jezelf direct op gemak voelt. Van gezichtsbehandelingen tot aan het harsen van jouw lichaam, bij deze salon zijn alle opties mogelijk.

Met een specialisme in bruidsmake-up, zorgt deze schoonheidssalon ervoor dat je voor je eigen of andermans bruiloft er stralend uitziet. Dat komt omdat de focus wordt gelegd op het accentueren van je eigen schoonheid! Wil je bij Melanie langskomen, dan is het handig dat je de website bezoekt en een afspraak inplannend. Kortom: Waar wacht je nog op?


La Ris Beauté schoonheidssalon Hengelo
La Ris Beauté logo

Waardering: 5 uit 5.

5.0/5.0 28+ Google-reviews

La Ris Beauté

Bongertsweg 17, 7557 BN Hengelo

La Ris Beauté is een schoonheidssalon dat met zoveel mogelijk biologische producten werkt. Het is een mooi familiebedrijf die dezelfde passie delen: Mensen helpen! Met een ontzettend brede lijst aan verschillende behandelingen zit je bij La Ris Beauté aan het goede adres. Van tanden bleken tot aan een biologische gezichts peeling, het kan allemaal bij La Ris Beauté.

Wil jij door middel van permanenten make-up, dermaplanning en andere moderne technieken jezelf verwennen? Doe dat dan bij deze salon, want hier kom je in aanraking met een hecht familiebedrijf dat uitstekende service verleent op persoonlijk en professioneel vlak. Dat is het mooie van een bezoekje bij La Ris Beauté, jarenlange ervaring en een fijne sfeer.


C's Beautysalon schoonheidssalon Hengelo
C's Beautysalon logo

Waardering: 5 uit 5.

4.8/5.0 12+ Google-reviews

C’s Beautysalon

Hamerstraat 10, 7556 MZ Hengelo

C’s beautysalon is meer dan alleen een schoonheidssalon dat je laat stralen. Het is een salon waar jij als klant centraal staat een hulp krijgt aangeboden vanuit alle hoeken. Je gezicht weerspiegelt je gemoedstoestand en dat is precies waar C’s beautysalon alle accenten op legt. Met haar kennis ervaring en expertise in het vak wordt je zo in de watten gelegd dat je niks anders kan dan stralen.

Je kunt een gezichtsbehandeling op maat krijgen, bovendien genieten van gelcolor behandeling of het laten zetten van wimperextensions. Je komt in een omgeving waar je met liefde wordt onthaald en die liefde, zie je terug in het resultaat van C’s haar werk. Je wordt ontvangen met een lach en zal de salon ook met een lach weer verlaten. Dus, wil je optimaal genieten, dan is C’s Beautysalon een aanrader!


De stad Hengelo

De mooie stad Hengelo
De mooie stad Hengelo – DNOB.nl

Hengelo staat bekend als industrie stad. Althans, stond bekend als industrie stad want dat is het rijke verleden van de stad. De mooie stad Hengelo is een prettige stad om een dagje in rond te struinen. Met leuke bezienswaardigheden zoals het historisch museum of de schouwburg. Hengelo is een vrij grote stad om te bezoeken, maar zeker de moeite waard.

Met vele schoonheidssalons, horeca en kledingwinkels kun jij je dag wel goed vullen in Hengelo. Bovendien ben je omgeven met mooie parken, natuurplekken en bosgebieden, dus wil je naast de stad ook nog even tot rust komen in de natuur, dan kan dat zeker in Hengelo! De vroegere metaalstad van Nederland heeft veel gezelligheid en geschiedenis te bieden, dus een dagje Hengelo kunnen wij meer dan zeker aanraden.


Beste schoonheidssalon Hengelo

Wij hebben de 10 leukste schoonheidssalons in Hengelo voor je uitgelicht. Wij kunnen niet voor je bepalen wat de beste schoonheidssalon is, enkel aangeven waar de leukste salons zijn en waar je naartoe zou kunnen gaan.

Om te bepalen wat voor jou de beste schoonheidssalon is, is het belangrijk dat je let op de sfeer, kwaliteit en service. Dat is de kracht van een goede schoonheidssalon en als dat totaalplaatje klopt bij de zaak waar je bent geweest, dan kun je zelf bepalen of die schoonheidssalon de beste in Hengelo is.

Beste schoonheidssalon Hengelo
Beste schoonheidssalon Hengelo – DNOB.nl

Vind de schoonheidssalon in Hengelo die het best bij jou past

Lees onze lijst nog eens goed door, ga op je gevoel af en vind de schoonheidssalon in Hengelo die het best bij jou past. Door te proberen weet je zeker welke salon het best bij je past, maar het vinden ervan is een tweede. Wij hebben ons best gedaan om je inspiratie te geven waar je naartoe zou kunnen gaan om jezelf eens even flink te verwennen. Veel succes met het boeken van je afspraak!

Verder lezen?

Back to top button