TuinartikelenHuis & TuinTuin

Een opblaasbare jacuzzi is een slimme aankoop voor iedereen

Om in de zomer onder het genot van heerlijke drankjes en snacks te bubbelen in een jacuzzi is een ervaring dat iedereen zou moeten ervaren. Het is een nieuwe ervaring van rust en ontspanning voor je lichaam en geest. Een normale jacuzzi is echter prijzig, een opblaasbare jacuzzi is een goed alternatief. 

Opblaasbare jacuzzi vs normale jacuzzi

Kijk, als je een vaste jacuzzi wilt hebben, dan is het belangrijk dat je genoeg ruimte hebt in je tuin. Anders wordt het vrij lastig om een jacuzzi te gaan installeren. Ook is het goed om na te denken of je een jacuzzi het hele jaar door wilt gebruiken of juist niet. Een opblaasbare jacuzzi is in dit geval vele malen praktischer om te kiezen. Met een opblaasbare jacuzzi kun je bij gebrek aan ruimte kiezen wat voor formaat je wilt hebben. 

Je kunt kiezen uit een twee, vier of zes persoons jacuzzi waardoor je keuze niet zo beperkt is als met een vaste jacuzzi. Hierdoor kun je het gewenste formaat kiezen, zonder dat het ten koste gaat van de ruimte die je in jouw tuin hebt. Zo kun je het hele jaar door blijven genieten van een warme jacuzzi. Mocht je het niet hele jaar een jacuzzi willen gebruiken, dan kan de jacuzzi dus ook opgeborgen worden, wat handig is aangezien je dan meer ruimte in de tuin vrij hebt en het product alleen gebruikt wanneer je er zin in hebt. 

Is een opblaasbare jacuzzi wel sterk genoeg?

Opblaasbare jacuzzi’s zijn tegenwoordig gemaakt van sterk PVC, polyester & Fiber-Tech materiaal gemaakt. Hierdoor hebben de meeste opblaasbare jacuzzi’s een dikte van 0,7mm wat ervoor zorgt dat het supersterk is. De Fiber-Tech technologie is een speciale techniek wat ervoor zorgt dat er honderdduizenden zeer sterke fiber draden verticaal worden bevestigd aan de binnenkant van de wand, waardoor de wand voor meer stabiliteit en comfort zorgt. De combinatie van deze technologie en sterk PVC materiaal zorgt ervoor dat de buitenkant van de jacuzzi zeer sterk is en flexibel blijft, maar dat de binnenkant (wat is uitgerust met polyester, pvc en Fiber-Tech) zacht en stabiel blijft. 

Wat maakt een opblaasbare jacuzzi interessant?

Een opblaasbare jacuzzi kan tot wel 42 graden verwarmd worden. Afhankelijk van hoe het weer is, kun je heerlijk genieten van warm water dat ervoor zorgt dat je eventjes kunt ontspannen. Zie het als je eigen mini spa waar je even nergens aan hoeft te denken. Omdat er verschillende formaten zijn kun je jouw tuin perfect inrichten en hoef je je niet druk te maken of je wel genoeg ruimte in de tuin hebt. Of je nu in de avond, ochtend of middag gebruik wilt maken van het apparaat, je kunt ten alle tijden erin stappen zonder al te lang te wachten op verwarmingstijd. 

Ook kun je ervoor kiezen om een variant uit te kiezen die wel of niet is uitgerust met een bubbelfunctie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je alleen in een warm bad wilt genieten. Maar, ben je meer een liefhebber van bubbels en het masserende gevoel dat bubbels geven, dan is het ook mogelijk om een opblaasbaar apparaat aan te schaffen die dat kan produceren. Zo is er voor ieder wat wils en heb je geen moeite met het vinden van een geschikt apparaat voor jouw omgeving en wensen. 

Je hebt meer vrijheid

Ook als je gaat verhuizen of juist naar een vakantiehuisje gaat, je kunt een opblaasbare jacuzzi altijd meenemen. Zo kun je altijd genieten van de comfort dat een opblaasbare jacuzzi meegeeft. Wel is het belangrijk om te controleren naar wat voor ondergrond je gaat, puur zodat je kan inschatten of de jacuzzi wel stabiel blijft staan. Met een opblaasbare jacuzzi kun je in ieder geval alle kanten op en heb je niet te maken met de-installatietijd van een vaste jacuzzi. 

Verder lezen?

Back to top button