KantoorartikelenComputer & ICTElektronica

De 8 meest geschikte beamers voor op kantoor

Geef jouw zakelijke presentaties met de beste kwaliteit!

Artikel highlights:
  • Wat is een beamer?
  • Waarom een beamer aanschaffen voor op kantoor?
  • De 8 meest geschikte beamers voor op het kantoor
  • Kies de meest geschikte beamers voor op het kantoor

Op kantoor kom je vaak in de gelegenheid om jouw collega’s en partners te voorzien van een presentatie, filmpje of foto. Dan kan het gebruik van een beamer de juiste oplossing bieden. Vooral als het een beamer is die niet al te veel ruimte inneemt en binnen no-time is geïnstalleerd.

Daarom heeft onze redactie een top 8 gemaakt voor de meest geschikte beamers voor op kantoor, om ervoor te zorgen dat jij weet wat voor beamer je zou willen halen voor jouw kantoor. Benieuwd naar onze top 8? Lees dan snel verder.

Wat is een beamer?

Een beamer staat in de volksmond ook wel bekend als een projector. Je kunt je pc, laptop of andere beeldbronnen hier aan koppelen om een groot beeld te projecteren op een scherm of muur. Het wordt voornamelijk gebruikt tijdens presentaties, bioscopen en conferenties. Een beamer is er in alle soorten en maten, waardoor je tegenwoordig heel eenvoudig de keuze kunt maken om een mini-beamer of reguliere beamer aan te schaffen. Het mooie hiervan is, is dat een beamer vergeleken met een digibord of ander hulpmiddel, goedkoper kan zijn. Lees ook onze top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers.

Waarom een beamer aanschaffen voor op kantoor?

Omdat een beamer zeer efficiënt werkt, makkelijk te verplaatsen valt en eenvoudig opgeborgen kan worden zonder dat het veel ruimte in neemt. Je kunt door een beamer aan te schaffen rekening houden met eventuele veranderingen in/op het kantoor omtrent een eventuele verhuizing, verplaatsing van kantoor of meerdere vergaderingen in verschillende kamers. Een beamer zorgt er voornamelijk voor dat je jouw presentaties zonder enige onderbreking kunt geven en gewoon efficiënt je verplichtingen kunt houden.

Topvision mini beamer - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Topvision mini beamer

Deze beamer van Topvision is niet zomaar een beamer. Het is een mini beamer die je overal mee naartoe kunt nemen. Oftewel: Een draagbare beamer. Het is een ideaal kantoorartikel waarmee je jouw belangrijke informatie heel snel en gemakkelijk kunt presenteren vanaf je laptop. Deze mini beamer weergeeft haarscherp beeld: Namelijk 1080P! Een super scherpe kwaliteit voor een scherpe prijs. De levensduur van deze beamer is 15 jaar, waardoor je de beamer gerust intensief kunt gebruiken voordat je ook maar aan vervanging toe bent. Deze beamer beschikt ook over een verfijnd koelsysteem, laag energieverbruik, groot scherm ervaring en optimaal geluid.

Mini beamer wifi projector Abox - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Mini beamer wifi projector

Deze mini Beamer van Abox is handig vanwege de mogelijkheid dat je kunt verbinden met het internet. Omdat je deze beamer kunt verbinden met Wifi, kun je hetzelfde scherm wat je op je pc, laptop of andere beeldbron realiseren en projecteren zonder dat je een kabel nodig hebt zoals bij andere beamers. Deze beamer is razend populair vanwege de heldere foto’s en levendige kleuren die deze beamer kan projecteren. De beamer projecteert met een resolutie van: 6000 lumens, 1080p Full HD en 720 native ondersteuning. Het beschikt over een draagbaar formaat waardoor het onder de categorie mini beamer valt. De beamer beschikt over een brede compatibiliteit waardoor je op vele manieren de beamer kunt aansluiten en verbinden.

Artlii enjoy 2 mini - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Artlii enjoy 2 mini

Artlii heeft één van de beste beamers op de markt gebracht. Deze Artlii Enjoy 2 mini beamer beschikt over hele mooie functies. Het is heel geavanceerd vanwege de brede compatibiliteit, hoge resolutie en verbindingsmethoden voor zowel wifi en bluetooth. Wat deze beamer ook heel speciaal maakt is dat het een multi media poort geïnstalleerd heeft. Hierdoor kun je ook een tablet, telefoon of game device installeren. Er zit een goed geluidsysteem in de beamer gebouwd waardoor je video’s zuiver kunt horen tijdens het presenteren. Het is een kleine mini beamer die je heel handig overal naartoe kunt nemen.

Artlii Energon 2 - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Artlii Energon 2

Dit product van Artlii is een kantoorartikel waar je zeker van kunt gaan genieten. Het is een vernieuwde variant van de “Enjoy 2”. Het design is anders, het beeldresolutie is wat hoger en beschikt over een beter geluidssysteem. Deze beamer beschikt over een 4K beeld resolutie waardoor je de mooiste beelden kunt laten projecteren. Het maximale beeld wat je in grootte kunt projecteren is 300 inch scherm. Je kunt gemakkelijk overal vanaf streamen waardoor je het jezelf kunt permitteren om zonder verbindingskabel aan de slag te kunnen. Een krachtige beamer waar je veel plezier aan zal beleven.

Vankyo beamer lux 7000  - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Vankyo Beamer Lux 7000

Vankyo heeft een unieke samenwerking met Dolby waardoor er kwalitatief goed geluid geinstalleerd zit in deze beamer. Deze Lux7000 heeft een aantal mooie technologische snufjes zoals: Elektronische keystone- correctie, 4K Full HD resolutie, 8000 contrastverhouding en nog vele andere specifiacties. Deze beamer beschikt over heel veel kwaliteit en garantie aangezien de levensduur van deze beamer +- 10 jaar zonder onderhoud gebruikt kan worden. Een kwalitatief sterke beamer!

Vankyo Leisure 430 Mini projector - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Vankyo Leisure 430 Mini projector

Vankyo is een merk dat hun beamers zeer goed heeft uitgerust met interessante specs. Als de Lux7000 net iets te duur is, of net wat te groot is voor jouw kantoor. Dan is deze mini projector van Vankyo een goed alternatief. Deze beamer van Vankyo beschikt over een 1080 Full HD resolutie waardoor je van optimaal beeld kunt gaan genieten. Bovendien zit er in deze beamer een LCD schermtechnologie en LED lichtbron verwerkt waardoor deze mini beamer net wat meer kracht kan uitstralen dan zijn concurrenten.

Nebula Anker - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Nebula Anker

Deze Nebula Anker beamer heeft een uniek design. Het is voornamelijk ideaal voor thuis, maar waarom wij denken dat deze beamer zeer geschikt is voor op kantoor, is namelijk omdat het zo handig te vervoeren valt, heel efficiënt werkt en optimaal kan presteren. Deze beamer heeft een batterij duur van 4 uur, waar je gemakkelijk meerdere presentaties mee kunt houden. Je kunt met deze beamer van vrijwel elke hoek projecteren zonder dat het vervelend kijkt vanaf sommige plekken. Het is een kleine en compacte beamer die een relatief groot scherm kan projecteren. Het is één van de best draagbare beamers die je kunt uitkiezen.

Wimius Beamer - De meest geschikte beamers voor op kantoor

Wimius Beamer

Deze beamer van Wimius valt onder een wat duurder segment. Maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. Het is één van de beste beamers die je kunt aanschaffen voor op het kantoor. Het is een beamer waarmee je prima kunt presenteren vanaf de laptop en waar deze beamer over beschikt is een knap staaltje werk. Je hebt een 4D trapeziumcorrectie en zoomfunctie, vele functies die voor nog meer ondersteuning zorgen en een reuzenscherm met een lamp die ontzettend lang meegaat. Veel valt niet over deze beamer te vertellen, je moet het ervaren. Een aanrader voor ieder kantoor.

Kies de meest geschikte beamers voor op kantoor

Dit was onze lijst van 8 goede beamers voor op kantoor. Wij hopen je voldoende te hebben geïnformeerd over de verschillende beamers. Lees ook onze top 5 beste printers voor op kantoor. Oriënteer jezelf gerust, kijk wat jij belangrijk vind en lees dit artikel nog een paar keer door. Dan wordt de keus voor het uitkiezen van een beamer veel makkelijker. Vergeet niet, een beamer is een handig kantoorartikel en deze beamers zijn de perfecte toevoeging. Succes met zoeken!

Verder lezen?

Iets voor jou?
Close
Back to top button