Vrouwelijke verzorgingCadeau’s voor haarElektronicaVerzorging

Top 10 beste elektrische ontharingsapparaten voor vrouwen

Op zoek naar de beste hair remover? Wij deden onderzoek!

Ontharen is iets wat we over het algemeen regelmatig doen. Met stralende en glimmende benen kun je in de mooie zomermaanden heerlijk flaneren op het strand. Maar omdat er zoveel aanbod is, is het soms lastig om een keuze te maken voor het vinden van een goed ontharingsapparaat. Daarom hebben wij de top 10 beste elektrische ontharingsapparaten voor vrouwen samengesteld.

De top 10 beste elektrische ontharingsapparaten

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best beoordeelde elektrische ontharingsapparaten voor vrouwen (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze ontharingsapparaten an sich. Bij deze onze selectie elektrische ontharingsapparaten, neem eens een kijkje:

Stane® IPL Ontharing Stane® IPL Ontharing
4.6
via bol.com
IPL Ontharing (+ bril) IPL Ontharing (+ bril)
4.4
via bol.com
Aruvaya IPL laser ontharingsapparaat Aruvaya IPL laser ontharingsapparaat
4.7
via bol.com
Dyla IPL Ontharingsapparaat Dyla IPL Ontharingsapparaat
4.4
via bol.com
Beautyloves® IPL Ontharingsapparaat Beautyloves® IPL Ontharingsapparaat
4.3
via bol.com
Philips Lumea Prestige BRI954/00 IPL Philips Lumea Prestige BRI954/00 IPL
4.8
via bol.com
Shoplace ™ IPL Ontharingsapparaat Shoplace ™ IPL Ontharingsapparaat
4.5
via bol.com
Yapa Electronics® IPL Yapa Electronics® IPL
3.8
via bol.com
San Vitale® Ontharing San Vitale® Ontharing
4.8
via bol.com
GoGoldPro® Ontharing GoGoldPro® Ontharing
4.1
via bol.com

Welk ontharingsapparaat is het beste?

Ontharen is uiteindelijk iets wat je zelf ervaart. Misschien heb je in het verleden al kennis gemaakt met een ander ontharingsapparaat dat voor jou geen fijne ervaring was. Maar nu weet je ook wat je niet zoekt in een apparaat. Daarom is het voor jou van belang dat je weet waar een ontharingsapparaat aan moet voldoen, zodat jij het beste apparaat voor jezelf kunt uitkiezen. Onderstaand kun je meer informatie vinden over de top 10 ontharingsapparaten.


#1 Stane® IPL Ontharing

Stane® IPL Ontharing

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Doet wat het beloofd
 • Goede prijs
 • Duurzaam

Nadelen:

 • Resultaten kunnen verschillen

Als je sneller en langer van je lichaamshaar af wilt, is het ontharingsapparaat van Stane een must om te hebben. Met dit apparaat kun je vanaf je eigen huis een professionele laserbehandeling ervaren, wat je anders bij een praktijk gewend bent. Met de verkoelende Aloë vera gel heb je aan het einde van je sessie geen last van irritatie plekken. Binnen 8 tot 12 weken voelt jouw huid zijdezacht aan en ben je voor eens en voor altijd klaar met stoppels, huidirritatie en/of ingegroeide haren.

Met de professionele lasertechnologie geniet je van langdurig resultaat, optimale kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Met 5 verschillende IPL-niveaus kun je per lichaamsdeel de meest comfortabele intensiteit kiezen. Dat is wel zo fijn, wat je wil niet bij een bepaald lichaamsdeel pijn ervaren. Bovendien is dit apparaat geschikt voor elke huidtype

Door stimulerende en pulserende lichtflitsen te maken, wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gegenereerd. Als gevolg heb je dat de huid niet alleen glad oogt, maar ook jonger waardoor je jezelf extra lekker voelt. Het apparaat ligt fijn in de hand, zodat je ook bij de meest moeilijke plekken komt.


#2 IPL Ontharing (+ bril)

IPL Ontharing (+ bril)

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Duurzame aankoop
 • Prijsvriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Apparaat kan af en toe vastlopen

Dit apparaat doet wat het beloofd. Namelijk: haren elimineren! Met een levensduur van 999.999 flitsen is het apparaat behoorlijk duurzaam om te gebruiken. Het IPL ontharingsapparaat weegt amper wat. Een goede 220 gram. Met dit IPL-laser ontharingsapparaat bespaar je tot wel honderden al niet duizenden euro’s op laser en ontharingsbehandelingen.

Met 5 verschillende IPL-niveau’s kun je zelf bepalen wat voor jou het comfortabelst werkt op een bepaald lichaamsdeel. Het apparaat is voorzien van twee slimme flitsstanden zodat je het apparaat snel en gemakkelijk op elk lichaamsdeel kunt gebruiken.Dit zijn de Flash mode & de Glide mode. Met de flash mode heb je een handmatige flitsstand dat perfect geschikt is voor kleiner plaatsen op het lichaam. Met de Glide mode heb je een automatische flitsstand waar je grotere gebieden kunt ontharen binnen 4 minuten.

Binnen 8 tot 12 weken ben je haarvrij. Bij aanschaf wordt je voorzien van een beschermingsbril wat natuurlijk essentieel is bij een laserbehandeling. Het laseren levert je een langdurig resultaat op, waardoor je ontzettend veel geld bespaard op andere producten!


#3 Aruvaya IPL laser ontharingsapparaat

Aruvaya IPL laser ontharingsapparaat

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Makkelijk te bedienen
 • Pijnloos
 • Duurzame aankoop.

Nadelen:

 • Geen Nederlandse instructie

Aruvya heeft een prachtig, uniek en efficiënt IPL apparaat ontworpen. Het premium tevens permanente ontharingsapparaat wordt op het hoogste kwaliteits- niveau getest. Voornamelijk op de sterke energie, korte flitsinterval en hogere ontladingsefficiëntie. Uiteindelijk draait het om het leveren van goede resultaten, en dat is wat Aruvaya precies waarborgt. Daarom is dit apparaat precies wat je zoekt.

De laser heeft een ingebouwde beveiliging, zodat de laser alleen kan flitsen bij contact met huid. Zo voorkom je het gevaar dat je een flits in je ogen krijgt. Want dat is hartstikke gevaarlijk. Het interval moment russen het continu knipperen bedraagt niet meer dan 1,5 seconden. Doordat de cyclus van haarregeneratie breekt, helpt het apparaat om je een duurzame ontharing te laten ervaren waarbij gladde huid gestimuleerd wordt.

Met meer dan 1.000.000 flitsen is dit één van de ontharingsapparaten die een lange levensduur hebben. Je hoeft geen vervangende cassette voor het apparaat aan te schaffen. Het heeft in principe genoeg capaciteit voor een leven lang. Met 10 instelbare energie niveaus en 2 knippermodussen, heeft het IPL apparaat meer dan genoeg opties om je lichaam te voorzien van gladde huid. Het is het proberen meer dan waard!


#4 Dyla IPL Ontharingsapparaat

Dyla IPL Ontharingsapparaat

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Prijsvriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk
 • Doet wat het beloofd

Nadelen:

 • Snoer is aan de korte kant

Ben jij op zoek naar een ontharingsapparaat dat pijnloos, CE & RoHS gekeurd is en bewezen werkt, dan is het Dyla apparaat voor jou gemaakt! Het is een ideaal apparaat voor de gevoelige huid. We kunnen goed begrijpen dat je het soms zat bent dat je haar binnen de kortste keren weer terug groeit, dus dan is het hebben van huidirritaties iets wat je niet wilt.

Sterker nog, het is klinisch bewezen dat bij 96,5% van de vrouwen na 3 behandelingen, belangrijke resultaten laten zien bij het gebruik van dit Dyla ontharingsapparaat. Wat goed is om te weten is dat je binnen 9 weken geen lichaamshaar meer hebt. Hoe snel is dat? Bovendien mag je tussen de behandelingen door gewoon scheren, wat bijdraagt aan het IPL proces.

Het ontharingsapparaat kan een zachte puls uitzenden, wat wordt opgenomen door de haarzak. Hierdoor worden de haarzakken afgeremd en gaat dat met verloop van tijd geen haar meer produceren. Met 600.000 lichtflitsen heb je aan het apparaat meer dan genoeg levensduur waardoor het een efficiënt en duurzaam model is. Het apparaat is speciaal ontworpen voor mensen die op een makkelijkere manier haar verwijdering willen realiseren.


#5 Beautyloves® IPL Ontharingsapparaat

Beautyloves® IPL Ontharingsapparaat

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Permanent ontharen
 • Pijnvrij
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Niet oplaadbaar

Het IPL ontharingsapparaat van Beautyloves is het antwoord op haar verwijdering. Met dit multifunctionele ontharingsapparaat kun je op het gehele lichaam pijnloos en permanent haar verwijderen. De haarzakjes worden onder je huid verdoofd, wat na een paar behandelingen geen terugkerende haartjes realiseert. Je krijgt er ook een scheermes en veiligheidsbril bij geleverd, zodat je in een paar weken weer een stralende en glimmende huid hebt.

Het pijnloze aspect van dit apparaat is dan ook een must have voor iedere vrouw. Waarom zou je pijn lijden als het pijnloos kan!? Dit is afhankelijk van het lichaamstype, maar over het algemeen vindt vrijwel iedereen het een pijnloos en prettig model om te gebruiken voor het verwijderen van het haar.

Met 5 verschillende standen, kun je voor jezelf bepalen wat je comfortabel vindt. Vervolgens kan het traject beginnen en kun je jezelf behandelen als het gaat om het verlenen van optimale service aan je huid. Vanwege het grote oppervlak van de behandelkop is het makkelijk en tijdsbesparend om grote delen van het lichaam in één sessie te behandelen. Een aanrader!


#6 Philips Lumea Prestige BRI954/00 IPL

Philips Lumea Prestige BRI954/00 IPL

Rating: 5 out of 5.

Voordelen:

 • Doet wat het beloofd
 • Duurzame aankoop
 • Kwaliteit

Nadelen:

 • Vrij duur

Philips Lumea Prestige is een high-end ontharingsapparaat die is uitgerust met SenselQ-technologie. Het is de meest effectieve IPL. De intelligent opzetstukken van Lumea zijn ontworpen om maximale prestaties en comfort te bieden. De vormen passen perfect bij de rondingen van je lichaam en zijn met de verschillende programma’s afgestemd op verschillende lichaamsdelen.

Dit apparaat stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel waarbij het haarzakje gestimuleerd wordt om naar een rustfase te gaan. Als gevolg heb je op een gegeven moment geen haargroei op de plek waar je het behandeld hebt. Het apparaat werkt effectief op verscheidende haar en/of huidtypen. Bij IPL moet er wel contrast zijn tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur. Daarom kan het apparaat niet worden gebruikt om wit, grijs, lichtblond of rood haar te behandelen.

De SmartSkin-sensor decteert je huidskleur, bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je en past zich aan, aan de vorm van je lichaam. De technologie is in samenwerking met dermatologen ontwikkeld, waardoor je op lange termijn geen last meer hebt van haargroei op ongewenste plekken.


#7 Shoplace ™ IPL Ontharingsapparaat

Shoplace ™ IPL Ontharingsapparaat

Rating: 4.5 out of 5.

Voordelen:

 • Garantie voor gladde benen
 • Prijsvriendelijk
 • Efficiënt

Nadelen:

 • Niet voor het gezicht

Shoplace heeft tijd en aandacht besteed aan het ontwikkelen van een effectief en pijnloos apparaat waarbij je vanuit huis kunt genieten van je eigen behandelingen. Na 8 tot 12 weken voelt je huid weer zijdezacht aan en ben je alle vervelende kwaaltjes voor ééns een voor altijd kwijt. Dit model van Shoplace is een aanrader voor iedereen die op een gemakkelijke manier pijnloos wilt ontharen.

Het mooie van dit apparaat is dat je geen pijnlijke littekens en huidirritaties hebt, wat je bent gewend van het scheren met scheermesjes. Hetzelfde geval heb je bij een pijnlijke wax. Met die IPL apparaat van Shoplace is dat verleden tijd. Met een geïntegreerd Uv-filter wordt straling tegengehouden, heeft het apparaat 5 flitsniveaus waar je gebruik van kunt maken en is het uitgerust met een huidsensor waarmee alleen flitsen worden afgegeven als het 100% in contact is gekomen met het huid.

Het apparaat valt te gebruiken op elk lichaamsdeel en is een garantie voor zichtbare resultaten. Om gewenste resultaten te behouden is het belangrijk dat je het apparaat regelmatig gebruikt. Het is een tof model om te gebruiken, wat voor een scherpe prijs ideaal is om aan te schaffen.


#8 Yapa Electronics® IPL

Yapa Electronics® IPL

Rating: 4 out of 5.

Voordelen:

 • Fijne prijs
 • Gebruiksvriendelijk
 • Duidelijke handleiding

Nadelen:

 • Beetje lastig in de hand

Yapa heeft een innovatief ontharingsapparaat ontwikkelt waarbij de bonus is dat je het ook op je wenkbrauwen, gezicht en snorhaar kunt plaatsen. Het apparaat is eenvoudig om te gebruiken, waardoor je het bij periodiek gebruik een glad en jonge huid behoudt als eindresultaat. Met een scherpe prijs en een garantie aan resultaat, is de Yapa variant een grote aanrader!

De IPL technologie is een uiterst veilige manier om jezelf te ontharen. Dit apparaat kan automatisch en handmatig gebruikt worden, waardoor je simpelweg de stappen kunt volgen die in de handleiding staan. Alles staat gedetailleerd in de beschrijving, waardoor je op een comfortabele en effectieve manier jouw ongewenste haren kunt elimineren. Per huid kun je informatie vinden over hoe je een behandeling moet uitvoeren.

Het aangeraden om het ontharingsapparaat in het begin twee maal per week te gebruiken. Wanneer de haargroei stopt of vermindert, dan kun je minder frequent beginnen met het gebruik van dit apparaat, maar wel blijvende resultaat.


#9 San Vitale® Ontharing

San Vitale® Ontharing

Rating: 5 out of 5.

Voordelen:

 • Kwalitatief in orde
 • Prijsvriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Redelijk groot

San Vitale biedt een professionele technologie aan voor veilig gebruik in uw eigen huis. Het apparaat stimuleert het haarzakje om naar de rustfase te gaan. Laserontharing neemt de hoeveelheid haar die terug groeit geleidelijk af. Door de behandeling regelmatig goed te gebruiken behoudt je resultaat. Je huid wordt prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken.

Het wordt aangeraden om 48 uur van tevoren voor de behandeling te scheren. In de tijd dat de behandeling gedaan wordt, mag je niet waxen, harsen en/of epileren. Dit verstoord namelijk de cyclus van de haargroei en kan ervoor zorgen dat het voorgestelde behandelschema wordt aangetast. Het product wordt geleverd met een speciale beschermingsbril om optimale bescherming te bieden voor het oog.

Als je een geschikt model wilt aanschaffen voor een scherpe prijs, dan is het model van San Vitale een grote aanrader. Met 8 energie levels en een geavanceerd systeem, zorgt San Vitale ervoor dat je optimale kwaliteit ervaart.


#10 GoGoldPro® Ontharing

GoGoldPro® Ontharing

Rating: 4 out of 5.

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Prijsvriendelijk
 • Duurzaam

Nadelen:

 • Geen uitgebreide handleiding

Langdurige gladheid is wat bij de GoGoldPro wordt gestimuleerd.Het voorkomt het teruggroeien van het haar op het lichaam, wat ideaal is voor als je gebruik wil maken van een ontharingsapparaat. De lichtpulsen zorgen ervoor dat je huid straalt, verjongd en zijdezacht is. De smart-skin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype. Daardoor is het een slim model dat rekening houdt met je.

Met 999.999 flitsen is het apparaat kenmerkend voor zijn duurzaamheid. Als gevolg hiervan hoef je niet druk te maken dat het apparaat niet lang meegaat. De behandeling van dit apparaat is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Het apparaat is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Dus dan weet je dat de samenwerking garant staat voor een effectieve behandeling.

De GoGoldPro werkt effectief op een grote mix aan haar en huid. Net als alle andere ontharingsproducten werkt het apparaat niet op grijs, wit en/of rood haar. let daar wel op! Wil je vanuit huis de effecten ervaren van IPL? Dan is de GoGoldPro een grote aanrader om te gebruiken.


Het voordeel van elektrische ontharingsapparaten

Het voordeel van een elektrisch ontharingsapparaat is dat je nooit meer moeite hoeft te doen met het scheren van bepaalde lichaamsdelen, laat staan waxen. Je kunt comfortabel vanuit huis het proces starten waardoor je met verloop van tijd geen haargroei meer hebt op bepaalde plekken.

Je kunt nu honderden al niet duizenden euro’s besparen op overige aanschaffen van huidverwijdering. Daardoor kun je eenvoudig met één investering een leven lang aan voordelen ervaren. Dat is vele malen goedkoper en efficiënter.

Het voordeel van elektrische ontharingsapparaten

Verzorging van de huid

Het gebruik van een IPL-apparaat draagt ook bij aan het verzorgen van de huid aangezien de huid vele malen zachter aanvoelt en de huid meer laat stralen. Dat is waarom een IPL-behandeling extra goed is om te doen, naast het verwijderen van haar. Als jij je huid jonger wil laten ogen, dat in combinatie met meer flexibiliteit en zachtheid bijdraagt aan een mooie huid, dan is dit de manier van optimale huidverzorging.

Haar gemakkelijk verwijderen als vrouw

Je kunt je haar gemakkelijk en pijnloos verwijderen door dat dit soort apparaten op de markt zijn gekomen. Zeg maar dag tegen scheermessen en pijnlijke waxstrips. Door enkele weken gedisciplineerd en consistent een IPL-behandeling te ondergaan heb je in de kortste tijd geen haargroei meer en heb je jouw haar gemakkelijk verwijdert zonder dat je er irritaties aan overhoudt.


Ontharingsapparaat kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n ontharingsapparaat willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de elektrische ontharingsapparaten uit deze top 10 aanraden. Meer dan 639+ vrouwen op bol.com gingen je voor en hebben deze ontharingsapparaten positief beoordeeld.

Ontharingsapparaat kopen

Vind het apparaat dat het beste bij jou past

Nu je weet wat de 10 beste ontharingsapparaten zijn, weet je wat de specificaties van deze apparaten zijn. Kijk goed naar je eerdere ervaringen en als dit de eerste keer is dat je een ontharingsapparaat wil gaan aanschaffen, dan is het belangrijk dat je de lijst nog eens goed doorneemt en een apparaat kiest dat volgens jou het best bij je past.

Verder lezen?

Back to top button