ReisartikelenAvontuurCadeau's inspiratieDagje wegElektronicaReizenVakantie

De 8 beste draadloze oortjes voor op reis

Geniet optimaal van jouw reis met de beste oortjes!

Artikel highlights:
  • Waarom reizen met draadloze oortjes?
  • Wat zijn draadloze oortjes?
  • De 8 beste draadloze oortjes voor op reis
  • Vind jouw beste draadloze oortjes voor op reis

Reizen zonder goede oordopjes is een vreselijke ervaring. Je bent constant bezig met het verplaatsen van je hoofd om geluiden zoals de motor, stemmen of live muziek te blokken. Draadloze oortjes bieden de perfecte kans om rustig te ontsnappen aan irritante geluiden en kun je helemaal opgaan in je eigen bubbel.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de 8 beste draadloze oortjes voor op reis. Benieuwd naar welke dat zijn? Lees het dan hieronder.

Waarom reizen met draadloze oortjes?

Reizen met draadloze oortjes biedt vooral voor jou de ruimte om even jezelf af te zonderen van de wereld. Door geen aandacht te schenken aan impulsen van buitenaf, kun je heerlijk tot rust komen door te luisteren naar je favoriete muziek, podcast of boek. Op het moment dat je zonder koptelefoon of draadloze oortjes op reis gaat, kun je jouw reis als onprettig ervaren.

Dat is het laatste wat je wilt toch? Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf altijd een paar draadloze oortjes ter beschikking hebt omdat je dan even kunt ontsnappen aan de wereld waar jij jezelf in begeeft op dat moment. 

Wat zijn draadloze oortjes?

Draadloze oortjes zijn gewoon oordoppen die met een bluetooth systeem werkt. Hierdoor heb je geen moeite meer met het loshalen van kabels wat je met bedraadde oortjes vaak zal ervaren. Bovendien kun je ook nergens aan blijven hangen, want er hangt geen draad langs je lichaam. Hierdoor bespaar je jezelf flink wat irritaties, onnodig gepruts met wat kabels en kun je genieten van optimale bewegingsvrijheid. Ideaal voor het dagelijks leven, maar al helemaal als je op reis bent. 

Apple AirPods Pro - beste draadloze oortjes

Apple AirPods Pro

Apple is één van de grondleggers als het gaat om het produceren van draadloze oortjes. Met hun innovatie in de technologie die ze in de draadloze oortjes stoppen, ervaar je terwijl je op reis bent een geweldige luister ervaring. Bovendien zijn deze draadloze oortjes uitgerust met een aantal handige technische snufjes waarmee je nauwelijks nog je telefoon hoeft te pakken.

Ook kunnen deze draadloze oortjes zonder opgeladen te worden 4,5 uur mee en gaat de batterijduur van de oplaadcase 24 uur mee. Inmiddels zijn AirPods van Apple één van de meest gedragen draadloze oortjes, zijn ze een marktleider voor de niche en zijn AirPods razendpopulair. Dus als je op zoek bent naar één van de beste draadloze oortjes voor op reis, dan zijn AirPods Pro van Apples een aanrader.

Apple AirPods

Apple AirPods

Dit is de voorganger van de AirPods Pro. Het grootste verschil van de tweede generatie variant van de Apple AirPods is dat je met deze AirPods 5 uur lang kunt luisteren zonder dat het opgeladen hoeft te worden. Kanttekening is wel dat je de oplaadcase moet opladen met een kabel, wat bij de AirPods Pro niet hoeft.

Airpods - beste draadloze oortjes voor op reis

Maar desondanks vallen deze draadloze oortjes onder één van de best verkopende draadloze oortjes over de hele wereld. Reizen met oortjes is al een luxe, laat staan als je het in style kan doen. Het zit comfortabel in je oren, je hebt niet eens dat je oortjes in hebt. Kortom: Deze draadloze oortjes zijn ideaal voor op reis.

Soundcore Life P2 - beste draadloze oortjes voor op reis

Soundcore Life P2

Deze oortjes van Soundcore zijn uitgerust met twee geïntegreerde microfoons die door middel van cVc 8.0 technologie, achtergrondgeluid kan isoleren en voor heldere telefoongesprekken zorgt. Bovendien is dit een prijsvriendelijk product dat beschikt over meerdere technologische snufjes zoals: IPX7 waterbescherming, touch and go technologie en nog andere mogelijkheden. 

Met deze oortjes kun je tot wel 7 uur lang genieten van je muziek terwijl je op reis bent. Mocht je de oplaadcase bij je hebben kun je zelfs 40 uur lang blijven luisteren! Ideale oortjes voor lange reizen met geweldige kwaliteit.

Yobola Wireless Earbuds

Yobola Wireless Earbuds

Deze draadloze oortjes van Yobola is geliefd vanwege de universele compatibiliteit. Wil je niet al te veel geld uitgeven aan draadloze oortjes, dan is deze Yobola een grote aanrader. Je krijgt de beste kwaliteit voor de best prijs. Ideaal toch? Naast het goede geluid beschikken deze oortjes over meer dan 5uur spreek en luister tijd.

De oplaadcase kan tot wel 20 uur meegaan, wat gelijk staat aan 3 keer volledig opladen. Het heeft een ergonomisch design waardoor het veilig en comfrotabel in je oren zit. Op reis gaan met deze oortjes biedt je het comfort waarmee je heerlijk in je eigen bubbel kunt zitten.

Samsung Galaxt Buds +

Samsung Galaxy Buds+

We kennen Samsung als één van de grootste merken omtrent elektronica. Dat is in dit geval niet anders. Als je op zoek bent naar hoogwaardig kwaliteit draadloze oortjes, dan is op reis gaan zonder deze Galaxy Buds+ van Samsung zeker een must have.

De compatibiliteit van deze oortjes is geschikt voor vele Samsung modellen vanwege de draadloze PowerShare functie. Je kunt tot wel 7,5 uur genieten van jouw muziek, podcasts en/of andere luisterbronnen. Reizen met oortjes zal je voortaan een nieuwe ervaring geven op een ander niveau. Een aanrader!

Jabra Elite 65T - beste draadloze oortjes voor op reis

Jabra Elite 65T

Jabra is een welbekend merk dat één van grootste leveranciers is op het gebied van geluidssystemen. Jabra staat bekend om het verlenen van een uitmuntende levensduur en pasvorm. Je hebt tot wel 15 uur luistertijd inclusief de oplaadcase.

Jabra - beste draadloze oortjes voor op reis

Op reis gaan met draadloze oortjes kan eenmaal niet zonder het aanschaffen van hoogwaardig kwaliteit. De Jabra Elite 65T oortjes zijn daarom meer dan geschikte oortjes voor op reis. Als je meer wilt weten over deze oortjes, kun je dat gerust opzoeken. 

Generico TWS draadloze oortjes

Generico TWS draadloze oortjes

Deze draadloze oortjes van Generico zijn uitgerust met een 10mm bio- compound diafragma driver, waardoor je een hoge nauwkeurigheid kunt verwachten als het gaat om het verzorgen van optimale geluid, duidelijke microfoon en andere gevoeligheidsstromen.

De speeltijd van deze oortjes bedraagt 4 uur. Je kunt door de eenvoudige besturing alles regelen wat je op dat moment verlangt van de oortjes. Dus als je van een gebruiksvriendelijke, maar kwalitatief goede draadloze oortjes wil genieten, is dit een grote aanrader.

Jabra Elite 75T - beste draadloze oortjes voor op reis

Jabra Elite 75T

Dit is de vernieuwde variant van de Jabra 65T. Deze oortjes zijn net wat meer ingesteld op het sportieve aspect van de gebruiker. Desondanks is het wel één van de betere draadloze oortjes die je kunt aanschaffen, ongeacht je sportief bent of niet.

Reizen met deze oortjes kun je volledig je eigen maken door de personaliseer functie die deze oortjes hebben. Je kunt dus zelf bepalen wat voor bepaalde tonen, bass of andere functies naar voren wilt laten komen, zodat je dus daadwerkelijk in je optimale eigen bubbel kunt zitten.

Vind jouw beste draadloze oortjes voor op reis

Dit is de lijst die wij hebben opgemaakt na uitvoerig research te hebben gedaan. Wij hopen dat je geïnteresseerd bent geraakt in één van deze oortjes en dat wij ons gelijk kunnen geven voor wanneer je in je eigen bubbel zit als je op reis bent. Lees ook: Welke starters koptelefoon komt als beste uit de test? Wij hopen dat je vind wat je zoekt en wellicht hebben wij jou daar een beetje bij kunnen helpen. Succes!

Verder lezen?

Back to top button