ElektronicaOntwikkeling

Gebruik van een industriële droger

Bedrijven in de recreatie, horeca en bijvoorbeeld gezondheidszorg hebben baat bij een industriële droger. Wasgoed moet snel gewassen en gedroogd kunnen worden, om dit later op de dag weer te kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of camping, waar het vuile beddengoed aan het begin van de dag uit de kamers wordt gehaald. In de loop van de middag moeten de bedden alweer zijn opgemaakt voor de volgende gasten.

U wilt voorkomen, dat u een ruime voorraad aan bedlinnen achter de hand moet hebben om de kamers dagelijks van fris beddengoed te kunnen voorzien. Een industriële wasdroger helpt het u te voorkomen. Bij de keuze voor een industriële droger heeft u verschillende mogelijkheden. Denk aan het verschil tussen het kopen en huren hiervan. Aan welke van beide opties geeft u de voorkeur? 

Industriële droger biedt u verschillende voordelen 

Het gebruik van een industriële droger biedt u verschillende voordelen, ten opzichte van het gebruik van een particulier apparaat. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een industriële wasdroger een lagere total cost of ownership met zich meebrengt. Dat zit onder meer in het grote aantal draaiuren van deze machines. Een industriële droger hoeft minder snel vervangen te worden dan een particulier model. Ook werkt een industriële wasdroger sneller dan andere opties op de markt. Het vuile wasgoed kan al snel weer gebruikt worden! Een derde reden om voor een industriële machine te kiezen is het grote aantal programma’s waaruit u kunt kiezen. Dit aantal ligt over het algemeen hoger dan bij een particulier apparaat. 

Keuze tussen een industriële wasdroger huren en kopen 

Eerder las u al dat u voor het gebruik van een industriële wasdroger kunt kiezen tussen het huren en kopen hiervan. Onder meer LDL Laundry is een partij, die u de mogelijkheid biedt industriële machines te huren voor een vast bedrag per maand. Dit brengt het voordeel met zich mee, dat u zelf geen omkijken heeft naar het onderhoud aan de machine. Een team van ervaren monteurs voert het onderhoud voor u uit en komt langs, wanneer u onverhoopt te maken hebt met een defect aan de machine. Een andere reden om het huren van een industriële wasdroger te overwegen, zijn de relatief lage maandelijkse kosten. U hoeft vooraf geen grote investering te doen. 

Combineer industriële droger met andere apparaten 

Naast de mogelijkheid om een industriële droger te gebruiken binnen uw organisatie, kunt u ook voor het huren of kopen van verschillende andere industriële apparaten kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van een industriële wasmachine. De combinatie van een wasmachine en wasdroger is ideaal. Zodra het wasgoed nat uit de wasmachine komt, stopt u dit direct in de wasdroger. Het voorkomt een muffe geur in het wasgoed! Daarbij heeft u wellicht de ruimte niet, om het natte wasgoed eerst uit te hangen. 

Industriële apparaten van verschillende merken 

Er zijn verschillende gerenommeerde merken die industriële wasdrogers en wasmachines leveren. Voorbeelden hiervan zijn onder meer IPSO en Merker. De kwaliteit van deze machines zit in de betrouwbaarheid en snelheid hiervan. Het apparaat biedt u wat u hiervan verwacht, gaat lang mee en is duurzaam: u verbruikt minder energie dan bij veel particuliere modellen. 

Verder lezen?

Back to top button