DierenAvontuurGezin

De 8 leukste zwembadjes voor huisdieren

Verwen jouw huisdier met een leuk zwembadje!

Artikel highlights:
  • Waarom voor verkoeling zorgen?
  • Waarom kiezen voor zwembadjes?
  • De 8 leukste zwembadjes voor huisdieren
  • Kies uit de leukste zwembadjes voor huisdieren

In dit blog zullen we onze aandacht richten op zwembadjes voor huisdieren. Ze zijn erg leuk en zeker van toepassing. Uiteraard kunnen we daar als eerste de vele voordelen van noemen: het is plezierig voor je huisdier, het controleert de temperatuur van het dier, stress verlagend en haalt het jonge beest in je huisdier naar boven.

Daarom hebben wij de 8 leukste zwembadjes voor huisdieren opgezocht en speciaal voor jou genoteerd. Benieuwd naar deze lijst? Lees dan snel verder!

Zwembadjes voor huisdieren zorgen voor verkoeling

Omdat huisdieren over het algemeen vrij slecht tegen hitte kunnen, is het belangrijk dat je voor verkoeling zorgt vanwege meerdere gezondheidsredenen. Een huisdier kan namelijk in shock raken, wil niet eten en kan zich levenloos gedragen, kunnen gaan braken of rode en plakkerige slijmvliezen krijgen en nog heel veel meer. Bovendien, jij zou het ook niet fijn vinden als je je warmte niet kwijt kon, toch? Dus gun je huisdier ook dat genot om lekker te kunnen koelen wanneer ze het heet hebben. 

Voordelen van zwembad voor je huisdier

Zwembadjes zijn heel toegankelijk voor de meeste huisdieren. Alhoewel een kat zich minder snel geroepen voelt om in het water te gaan badderen, hebben de meeste huisdieren er wel veel profijt van. Bovendien kun je samen met je huisdier in het water spelen en lekker afkoelen in de zon. Dat is toch wel het ideaal plaatje voor als je in de zomer lekker wil genieten. Dus, het uitkiezen van een zwembad kan beginnen! Benieuwd naar de 8 leukste zwembadjes voor je huisdier? Lees dan snel door en wellicht zie je voor jezelf een leuk zwembad. 

Wimypet S-L opvouwbare leukste zwembadjes voor huisdieren

Wimypet S-L opvouwbare zwembad

Het is een badkuip die voor iedereen te gebruiken valt. Voor zowel huisdieren als mensen. Het is een handig zwembad die je gemakkelijk kunt opzetten en kunt vouwen. Dit bad kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het zwembad is gemaakt van geen giftige stoffen en chemicaliën. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken of deze badkuip van positie veranderd aangezien de onderkant slijtvast is gemaakt. Het leuke van deze zwembad is dat je het water ook nog kunt recyclen. Dat komt omdat dit badje is uitgerust met een spiraalvormige wateruitlaat waardoor je bijvoorbeeld de bloemetjes water kunt geven.

Pet Pool PVC leukste zwembadjes voor huisdieren

Pet Pool PVC

Dit badje is gemaakt van extra taai PVC-materiaal. Het beschikt over dik slibbestendig materiaal op de bodem waardoor het badje niet wegslipt. Het badje is uitgerust met een ingebouwde plug zodat het aftappen van water eenvoudig en snel gebeurt. Het is opvouwbaar, dus het werkt heel efficiënt om dit product ergens mee naar toe te nemen en/of te gebruiken. Het heeft een leuk design waar je huisdier zichzelf heerlijk kan vermaken.

Sikkeen huisdier zwembad

SikKeen huisdier zwembad

Dit multifunctionele zwembad voor huisdieren kan gebruikt worden voor zowel binnen als buiten, badkuip of speelruimte met speelgoed erin. Dit product van SikKeen valt onder de categorie goede zwembadjes voor dieren omdat ze met zorg en kennis hun producten huisdier proof maken. Bovendien hebben ze dit product zo gemaakt dat je dit huisdier badje in een paar tellen hebt klaar staan. Ideaal!

Pwshymi huisdier float leukste zwembadjes voor huisdieren

Pwshymi huisdier float

Dit is één van de wat spannendere zwembadjes voor dieren. Dat komt, omdat huisdieren hier op een ‘vlot’ achtige manier kunnen badderen in het water. Bovendien is dit product gemaakt van milieuvriendelijke pvc-materiaal, beschikt over twee luchtkamers waarmee je jouw huisdier goed beschermt tegen eventuele ongelukken. De centrale luchtkamer zorgt voor genoeg beenruimte voor je huisdier om met zijn pootjes te kunnen trappelen in het water. Het is populair onder de huisdierbadjes. 

Pecute hondenzwembad

Pecute hondenzwembad

Pecute is een bekende onder de huisdieren liefhebbers. Pecute heeft met een gedachte gewerkt van: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!” Want deze zwembad is met een afmeting van 12o x 30 cm een ruime speler. Zowel kinderen, als jezelf en je huisdieren kunnen samen genieten van heerlijke verkoeling en ontzettend veel plezier! De binnenkant van het zwembad is antislip vormgegeven met oneffenheden zodat de huisdieren tijdens het baden niet kan uitglijden of schade kunnen aanrichten in het zwembad. 

FHCSAO opvouwbaar zwembad

FHCSAO Opvouwbaar zwembad

Als we een artikel lezen over de leukste zwembaden voor huisdieren, kan dit badje niet ontbreken. Het is een zwembad waar je veel plezier aan zal beleven want het is super duurzaam, efficiënt om mee te nemen en multifunctioneel om te gebruiken. Wil je je huisdieren laten genieten in heerlijk verkoelend water? Dan kun je dit bad vullen met heerlijk verkoelend water. Wil je er een ballenbak van maken? Dan maak je er een ballenbak van! Het kan allemaal!

WHLONG huisdier zwembad

WHLONG huisdier zwembad

Ben je op zoek naar een prijsvriendelijk badje voor je huisdier? Dan is dit de meest geschikte en veilige zwembad voor je huisdier. In principe is dit badje geschikt voor iedereen. Bovendien is dit zwembad uitgerust met handige snufjes waaronder een geavanceerde snelle tap waarmee je heel efficiënt het bad kan opzetten en gebruiken.

Longlasting huisdier zwembad

Longlasting huisdier zwembad

Dit zwembad van Longlasting heeft een leuk vrolijk design rondom het zwembad. Bovendien is er een breed scala aan toepassingen beschikbaar waardoor je dit zwembad voor huisdieren kunt uitbreiden. Bovendien is het gemaakt van hoge kwaliteit, beschikt het over een snelle drainage en kun je dit zwembad handig opbergen. Wel zo makkelijk!

Kies uit de leukste zwembadjes voor huisdieren

Nu de warme zomermaanden zijn aangebroken is het wel zo handig dat je jouw huisdier kan verwennen met één van deze leuke zwembadjes. Bekijk alle badjes nog een keer, kijk wat je leuk vind en wellicht staat er binnenkort wel een leuk zwembad bij jou in de achtertuin! Succes met uitkiezen!

Verder lezen?

Iets voor jou?
Close
Back to top button