TuinartikelenHuis & TuinLifestyleTuininspiratie

Top 6 populairste hangmatten voor in de zomer

Heerlijk in de tuin relaxen in je eigen hangmat?

Artikel highlights:
  • Waarom een hangmat aanschaffen?
  • Top 6 populaire hangmatten voor in de zomer
  • Kies de beste hangmatten voor in de zomer

Sinds de hete zomer is begonnen, liggen er allerlei mensen onder de bomen. Het loopt al een beetje uit de hand, want iedereen wil wel even snel onderuit om wat te drinken of te eten en daarom moet je ergens lekker gaan hangen. Hangmatten voor in de zomer zijn dan ook heel populair!

Zeker nu we zo lekker onze tijd doorbrengen op straat, in parkjes of op terrassen is het wel fijn dat je na een gezellige warme zomerdag lekker languit in je hangmat kan liggen. Wel zo lekker, toch? Hieronder hebben wij 6 populaire hangmatten voor in de zomer uitgelicht. Lees het hieronder. 

Waarom een hangmat aanschaffen?

Omdat je een hangmat voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Mocht je een baby hebben die moeilijk in slaap valt, dan is het een leuk weetje dat je baby sneller in slaap valt als hij of zij in een hangmat ligt. Bovendien is het heerlijk om van tijd tot tijd te relaxen in een hangmat. Je kunt jezelf even helemaal opladen in je tuin op een hangmat, na een lange dag.

Het is belangrijk dat je voor jezelf tijd neemt om te relaxen, aangezien we deze dagen steeds minder stilstaan bij wat we hebben ervaren of hebben gedaan. Maar, het is ook heerlijk om met je geliefde te liggen in een hangmat en samen wat quality-time door te brengen. Daarbij geeft een hangmat ook veel extra sfeer toe aan je tuin.

Top 6 populaire hangmatten voor in de zomer

Onze redactie heeft gekeken naar de meest populaire hangmatten voor in de zomer. Zij zijn van mening dat deze 6 hangmatten dat zijn en dat het je voor een lange periode veel plezier zal geven. Bekijk deze 6 hangmatten gerust en zie voor jezelf waarom deze 6 populair zijn onder de mensen. 

Embrylick hangmat

1. Embrylick Hangmat

Publicklick is een merk dat uit het zonnige Spanje komt. Bovendien heeft het bedrijf een specialisatie in het produceren van origineel natuurlijk hout producten. Maar, deze hangmat beschikt over een groot formaat. Namelijk: 190x 0,80.

Je krijgt deze hangmat geleverd met een mooie draagtas waarin je de hangmat gemakkelijk kunt opbergen of kunt vervoeren. Het heeft een mooie beige kleur waarmee je al de perfecte zomerhangmat in huis haalt voor in de tuin. Laat het lekker liggen maar beginnen met deze Embrylick Hangmat! Een aanrader!

SONGMICS hangmat

2. SONGMICS hangmat 2 personen

Als je op zoek bent naar een hangmat waar je met je geliefde heerlijk in kan liggen, dan is deze hangmat van SONGMICS meer dan geschikt. Dit is een mooie hangmat met een formaat van 210 x 150 cm. Dus ideaal om even lekker in weg te dommelen.

Deze hangmat bestaat uit katoen en polyester, waardoor je heerlijk zacht ligt en kunt genieten van het fijne stof op je huid. Deze hangmat kun je gemakkelijk opbergen en kun jij bijna overal ophangen. Ook deze hangmat is in het beige te koop. Dus de zomerkleuren zijn meer dan aanwezig op dit moment. 

Monkey Swing hangmat

3. Monkey Swing hangmat

Wil je een wat sportiever hangmat, dan kun je kijken naar deze Monkey Swing hangmat. De Monkey Swing hangmat bestaat uit 100% nylon en is één van de meest compacte hangmatten die er te verkrijgen valt. Vanwege het nylon droogt de hangmat super snel, ligt het heerlijk en is het makkelijk schoon te houden.

Er zijn drie vergrendelingsnaden die het gewicht van maximaal 180KG kan houden. Je kunt dit hangmat overal mee naartoe nemen en gebruiken waar je wilt. Je krijgt er een handige complete set met allerlei verschillende montage-uitrusting erbij zodat je jouw hangmat zo goed mogelijk kunt installeren.

Hangmat met standaard diffuser

4. Hangmat met standaard hout diffuser

Deze hangmat van Onjsfey, is popualir om zijn robuustheid en veiligheid. De hangmat beschikt over een houder en diffuser van hout die ervoor zorgt dat er perfecte plaatsing van het stof gegarandeerd wordt. Bovendien kan deze hangmat niet omvallen hierdoor.

Door de grote afmetingen van de stof is deze hangmat geschikt is voor ontspanning, heel veel ontspanning en raad het eens.. nog meer ontspanning! Het is een mooie hangmat voor in de zomer, maar ook voor in de tuin. Het is een prima zomerhangmat!

MOSFIATA hangmat

5. MOSFIATA hangmat

Deze hangmat van MOSFIATA is gemaakt van een verdikt canvas stof. De afmetingen van deze hangmat is 285 x 155 cm. Dus je kunt heerlijk liggen in een groot hangmat. De bindingstouwen zijn aan beide uiteinden van de hangmat zijn gemaakt van nylon en strak gevlochten zodat de draagfficiëntie sterk verhoogd blijft.

Deze hangmat is uitgerust met een handige anti-roltool, waardoor je omvallen voorkomt. De hangmat is super licht en draagbaar. Bovendien kun je deze hangmat overal bevestigen, of dat nu je tuin is, de zee of een camping, het kan allemaal.

Katoenen hangmat

6. Vivere katoenen hangmat

Deze hangmat van Vivere is gemaakt van katoen en heeft een uniek design. In deze hangmat kun je heerlijk alleen of met z’n tweeën in liggen. Knuffelen met je huisdier is ook een gewaardeerde optie.

Deze hangmat is prijsvriendelijk en goed te gebruiken voor in de tuin. Het is een mooie, populaire hangmat voor in de zomer. Veel valt er niet over te zeggen, je kan het beter ervaren.

Kies de beste hangmatten voor in de zomer

Heb je er al zin in? Heerlijk liggen in een groot hangmat, midden in hartje zomer? Lekkere gedachte wel he. Wij hopen je in ieder geval een stukje te hebben geholpen met het vinden van een goede hangmat. Wij gaan er in ieder geval een aantal aanschaffen voor op het kantoor. Jij voor in je tuin? Bedankt voor het lezen en succes met kiezen

Verder lezen?

Back to top button