Bedrijven in de buurtAvondje op stapAvontuurGezelligheid

De top 10 leukste cafés/kroegen in Nijmegen

Vind hier het beste en leukste café van Nijmegen!

Nijmegen is de stad van geschiedenis, plezier en positiviteit. Ook heeft Nijmegen meer dan genoeg leuke plekken om een terras te pakken. Maar, de stad is dusdanig groot dat je als bezoeker van de stad soms niet weet waar je naartoe moet gaan. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Nijmegen voor je uitgelicht. Hierdoor heb je meer dan genoeg keus om te bepalen waar je naartoe wilt gaan.

Cafés in Nijmegen

De stad Nijmegen heeft onwijs veel cafés om te bezoeken. Hierdoor is het soms lastig om een goede keus te maken dat voor jou goed kan uitpakken. Om dat te voorkomen is het dan ook beter dat je deze top 10 aan het doornemen bent. Zo voorkom je dat je doelloos door een stad loopt en keer op keer van café hopt. Daarom is het goed om deze lijst door te nemen zodat je een keus kunt maken waar je in Nijmegen naartoe gaat.

Onderstaand kun je alle informatie vinden over de top 10 cafés/kroegen in Nijmegen die we voor je hebben uitgelicht. Lees alles goed door, kijk welke cafés bij je passen en zorg dat je die gaat bezoeken in Nijmegen. Wij hebben de leukste cafés en kroegen uit Nijmegen voor je uitgelicht, waardoor je dus op een gemakkelijke manier kunt beslissen waar je lekker gaat lunchen, terrassen of gaat uiteten met je vrinden en familie.

De top 10 Nijmeegse cafés/kroegen:Café Samson

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 1.514+ Google-reviews

Café Samson

Houtstraat 4, 6511 JN Nijmegen

Café Samson is al vele jaren een groot begrip in Nijmegen wat door velen wordt gezien als één van de beste cafés in de stad zelf. Dat komt omdat dit café beschikt over een breed en gevarieerd aanbod aan verschillende gerechten, drankjes en hapjes. De ongedwongen sfeer, de vrolijke ambiance en de goede service zorgen ervoor dat café Samson erg geliefd is.

Het team is namelijk erg gepassioneerd over het vak wat ze doen. Naast de sfeer en de mooie moderne/ huiselijke inrichting die café Samson heeft, is het ook een aanrader om met mooi weer op het mooie terras te zitten. De gehele omgeving in de Houtstraat draagt bij aan de gehele beleving die je hebt bij dit café. Wil je lekker eten, lunchen of terrassen, dan is Café Samson een aanrader om te bezoeken.


Café van Ouds Nijmegen

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 383+ Google-reviews

Café van Ouds Nijmegen

Augustijnenstraat 33, 6511 KD Nijmegen

Café van Ouds Nijmegen is een leuk, klein café dat je inderdaad het geval als van ouds geeft! Dit café hanteert de echte klassieke bruine kroeg stijl, wat voor velen nog een echte plek van nostalgie is. Ze hebben de beschikking over heel veel verschillende soorten bier, maar ook een ruim aanbod aan andere dranken en hapjes. Voor een gezellige avond kun je beter bij Café van Ouds zijn.

Met meer dan 200 verschillende biersoorten kun jij je avond wel even zoet zijn. Het personeel is ruim betrokken bij al haar klanten, en als je er vaker komt is de kans groot dat het team weet wie je bent. De familiaire sfeer, wat bijdraagt aan het gevoel wat je vroeger ook kon ervaren, draagt bij aan het succes van dit café. Een grote aanrader om te bezoeken als je het ons vraagt.


Café Lux
Café Lux

Rating: 4 out of 5.

4.0/5.0 77+ Google-reviews

Café LUX

Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen

Lux is een hele moderne en fijne plek om te bezoeken in Nijmegen. Het heeft een wat classy, maar vriendelijke sfeer waar iedereen welkom is. Het is een lekker druk café om te bezoeken waar je makkelijk in contact komt met anderen. Het is een ware ontmoetingsplek waar je met je vrienden en familie maar al te goed kunt zitten. Lux is een fijn café waar je kwaliteit koffie en gerechten kunt verwachten.

Lux houdt rekening met iedereen. Vleeseters, veganisten en vegetariërs. Dat is het toffe aan café Lux. De service is van hoog niveau en dat merk je op elk vlak ook terug. Café Lux zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de tijd die je daar doorbrengt met je vrienden en familie. Dus, wil je in een mooie omgeving een terrasje pakken, of juist lunchen, dan is Lux voor jou!


Café de Opera
Café de Opera

Rating: 4.5 out of 5.

4.3/5.0 660+ Google-reviews

Café de Opera

Koningstraat 34, 6511 LB Nijmegen

Café de opera is al jaren een gewaardeerde kracht in Nijmegen. Gelegen aan de Koningstraat aan het Koningsplein, ben je omringt in één van de meest gezellige delen in Nijmegen. Er is altijd wel wat te beleven en daardoor kun je door de extra gezelligheid optimaal genieten van de beleving bij dit café. Zowel binnen als buiten is het er super gezellig.

Het team is zeer bekwaam, snel en erg betrokken bij al je wensen, Dat maakt het ook zo fijn om bij dit café aan te schuiven. Het eten is bij Café de Opera ook zeer goed, zo zijn er bepaalde specialiteiten die je alleen bij dit café kunt ontdekken. De kwaliteit/ prijsverhouding is dan ook goed, waardoor je er prima een middag, avond of dagje kunt vertoeven.


Café de Tempelier
Café de tempelier

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 369+ Google-reviews

Café de Tempelier

Molenstraat 95, 6511 HC Nijmegen

Café de Tempelier is een fijn café dat je kan bezoeken aan de Molenstraat in Nijmegen. De bediening is erg gesteld op hun bezoekers en zijn erg betrokken bij al je wensen. Als je van rock muziek houdt dan ben je hier aan het juiste adres. Dit is een café waar je maar al te goed kunt aansluiten om te genieten van de algehele sfeer, zodat je in een goede stemming komt om later nog eens een feestje te bezoeken.

Bij de tempelier heb je nog dat oude informele gevoel wat bij een bruin café hoort. Dat is één van de redenen waarom dit café nog super relevant is in Nijmegen. Bij dit café kun je door de huiselijke sfeer prima binnenstappen en een krantje lezen, praten met het team of simpelweg met andere bezoekers in contact komen. Wil je die familiare sfeer meemaken, dan is dit café een goede aanrader om te bezoeken.


Café De Kroon
Café De Kroon

Rating: 4.5 out of 5.

4.3/5.0 179+ Google-reviews

Café De Kroon

Daalseweg 361, 6523 CC Nijmegen

Café De Kroon is het typische café waar je graag naartoe gaat. Niet alleen omdat ze lekkere drankjes en hapjes hebben, maar ook om de algehele sfeer. Je voelt je er snel thuis en je kunt in dit gezellige bruin café veel verschillende bieren vanuit de tap of fles proberen. Ook kun je regelmatig genieten van live muziek door verschillende artiesten en bands. Optimale gezelligheid is bij Café de Kroon geen verkeerd begrip.

Bij Café de Kroon kun je meer de lokale inwoners van Nijmegen vinden, wat ook leuk is zodat je iets meer bekend wordt met de echte Nijmegenaren. Er zijn geregeld activiteiten te ervaren in dit café. Van pubquizen tot aan het welbekende troost van oost. Iets wat je alleen kunt ervaren bij Café de Kroon. Wil je een buurtcafé/volks sfeer ervaren, dan is dit waar je naartoe moet gaan.


Le Café
Le Café

Rating: 4.5 out of 5.

4.7/5.0 71+ Google-reviews

Le Café

Grotestraat 6, Nijmegen

Bij Le Café kom je binnen in een ongedwongen sfeer waar je in je eigen rust lekker kunt genieten van wat eten en/of drinken. Als het mooi weer is kun je in dit café heerlijk buitenzitten, wat gelegen zit in een zijstraat aan de Grotestraat. Zo kun je van de drukke straat toch in rust genieten, onder het genot van een lekker drankje, hapje of lunch.

Binnen in het café is er meer dan genoeg ruimte om te zitten en kun je genieten van een breed assortiment aan drankjes en hapjes. Zo heeft Le Café de beschikking over meer dan 60 verschillende soorten bier, 10 unieke wijnsoorten en nog veel meer. Tevens kun je bij dit café ook terecht om met je team te vergaderen, een activiteit te doen of simpelweg met je vrienden of familie te genieten van een dagje Nijmegen.


Café Piet Huisman
Café Piet Huisman

Rating: 4.5 out of 5.

4.7/5.0 438+ Google-reviews

Café Piet Huisman

Sint Jacobslaan 30, 6533 BT Nijmegen

Bij Café Piet Huisman kom je maar al te graag als je lekker een avondje wilt genieten met je vrienden of familieleden. Er hangt een fijne sfeer waar veel mensen aanwezig zijn, maar je hebt niet te maken met overdrukte. Dat is het toffe aan dit café. Er is meer dan genoeg ruimte, hierdoor ervaar je geen krapte in het café. Je hebt bij dit café ruim de keus uit meer dan 400 biersoorten.

Het café bestaat al een lange tijd in Nijmegen. Er zijn nog trouwe bezoekers die al geruim 40 jaar trouw aan dit café zijn. Piet Huisman is een echt begrip om te bezoeken. Wil je genieten van goede sneller service, kwaliteit hapjes en drankjes en de mogelijkheid om te kunnen poolen, darten of biljarten, dan is dit café voor jou!


Café The Shuffle
Café The Shuffle

Rating: 4 out of 5.

4.0/5.0 57+ Google-reviews

Café The Shuffle

Berg en Dalseweg 200, 6522 CD Nijmegen

The Shuffle is het kloppend hard van Nijmegen. Het is een rustpunt voor velen, maar tegelijkertijd gebeurt er vaak heel veel. Binnen café The Shuffle bruist het altijd van de dansers. Elke maand heb je livemuziek waar je kunt genieten van meerdere soorten genres. Het heet niets voor niets café The Shuffle want je begint gelijk mee te bewegen met al het mooie muziek.

Dit café is een typisch donker café waar de nostalgie ervan af springt zodra je het café binnenstapt. Dat heeft te maken met de inrichting. Dit café is namelijk al vele jaren een groot begrip en dat kun je voelen. Wil je genieten van veel sfeer onder het genot van een lekker drankje, dan is café The Shuffle een goede plek om te bezoeken met je vrienden of familieleden.


Café de Blonde Pater

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 1.644+ Google-reviews

Café De Blonde Pater

Houtstraat 62, 6511 JP Nijmegen

Café De Blonde Pater is bekend om hun eten. Je kunt hier heerlijk een terrasje pakken onder het genot van hun lekkere lunches en gerechten. Ook met de koude dagen kun je prima vertoeven onder de heaters, terwijl je geniet van al het levendige aan de Houtstraat. De Blonde Pater staat bekend om het geven van hun eigen identiteit aan al hun gerechten. Dat maakt ze zo authentiek.

Er is een uitgebreid menu waar er voor iedereen wel wat wils is. Dat is het toffe aan dit café. Het personeel staat altijd voor je klaar en voorziet je van goede en snelle service. Je kunt zowel binnen of op het grote terras genieten van alles wat dit café je te bieden heeft.


De stad Nijmegen

De top 10 leukste cafés/kroegen in Nijmegen

Nijmegen is een toffe stad in het oosten van Nederland waar je heerlijk kunt winkelen, maar bovenal kunt genieten van het pakken van leuke terrasjes. Nijmegen is een historische stad en dat kun je overal terug zien. Met vele oude gebouwen, kastelen en heel vele monumenten kun je met je vrienden en familie alles te weten komen over de rijke historie van de stad. In Nijmegen vind je een gevarieerd aanbod van monumenten, gebouwen, winkels, cafés//kroegen en delicatessenaken.

Nijmegen is een authentieke stad in het oosten van Nederland waar je geweest moet zijn! Je kunt onwijs veel leren over de geschiednis van de stad en dat ook visualiseren op het moment dat je in de stad loopt. Er valt veel te zien en te beleven, dus als je op zoek bent naar een nieuwe stad om te bezoeken, dan is Nijmegen de plek voor jou om te bezoeken. Je hebt meer dan genoeg winkels om te bezoeken. Kortom: je kunt prima vertoeven in Nijmegen.

Terrassen in Nijmegen

In Nijmegen kun je onwijs veel verschillende cafés bezoeken om lekker te gaan terrassen met je vrienden of familieleden in Nijmegen. Gelukkig hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen voor je uitgelicht zodat je gelijk de leukste plekken kan bezoeken. Dat scheelt jou meer uitzoeken en houd je meer tijd over. In Nijmegen gebeurt er vrij veel. Hierdoor kun je altijd wel met plezier op een terras in Nijmegen zitten, omdat er altijd een bron van gezelligheid hangt.

Kroegen in Nijmegen

Er zijn talloze kroegen in Nijmegen die je kunt bezoeken, maar echter hebben wij door deze top 10 jou al wat handvaten gegeven om te bezoeken. In Nijmegen hebben vele kroegbazen het ideaal van hoe een kroeg hoort te zijn. Je merkt dat het bezoeken van een kroeg in Nijmegen nog altijd nostalgie ademt, in combinatie met de moderne tijd waarin we nu leven. Optimale gezelligheid, live muziek, activiteiten en een familiaire setting. Dat is waarom je kroegen in Nijmegen moet bezoeken.


Beste cafés Nijmegen

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 beste cafés/kroegen in Nijmegen voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen hebben bij het vinden van een café/kroeg die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café/kroeg voor jou de beste café of kroeg in Utrecht is.

De top 10 leukste cafés/kroegen in Nijmegen

Vind de beste café/kroeg in Nijmegen die het best bij jou past

Nijmegen is een stad dat alles in huis heeft om jou te kunnen voorzien van een leuke tijd. Het is dan wel belangrijk dat je de beste cafés/kroegen in Nijmegen uitzoekt die het best bij je past. Hierdoor kun je met veel plezier de stad in gaan, niet van café naar café hoppen, omdat je de leukste cafés hebt uitgezocht die in lijn liggen met je eigen wensen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alleen de beste cafés/kroegen uitkiest die het best bij jou past.

Verder lezen?

Back to top button