Elektronica

Oeps… ik heb hem weer laten vallen! TOP 5 stevigste telefoonhoesjes op de markt

Je hebt een nieuwe telefoon en die werd al snel je beste metgezel voor jouw dagelijkse taken en avonturen. Ja, het nieuwste model met een geweldige camera en een groot scherm helpt zeker om die topkiekjes te maken en maakt het scrollen door sociale media gemakkelijker. 

Maar je hebt een telefoon die extra bescherming nodig heeft. Je telefoon is niet goedkoop en we zijn er zeker van dat je niet van plan bent hem stuk te laten vallen de eerste keer dat hij uit je handen glipt.. 

Dus hier zijn 5 Premium telefoonhoesjes die jouw toestel veilig en in topconditie houden. Laten we er induiken!

Siliconen hoesje met MagSafe

Niets verrassends aan het feit dat Apple een hoesje heeft voor hun eigen iPhone. Zij kennen hun telefoon tenslotte het beste. Maar omdat ze deze telefoon hebben gemaakt, hebben ze een hoesje gemaakt dat er goed uitziet en goed past. Het siliconen hoesje is verkrijgbaar in 15 kleuren, dus je zult er zeker één vinden die bij jouw stijl past. Ook zijn ze gemaakt met ingebouwde magneten, waardoor het opladen met MagSafe moeitelozer gaat dan ooit.

Burga Tough hoesjes

Met Burga, worden mode en bescherming synoniemen. Hun TOUGH hoesje bestaat uit twee lagen: schokabsorberende TPU interieur + harde kunststof buitenkant. Dit hoesje is uitzonderlijk beschermend, bedekt de hele telefoon en heeft een verhoogde rand rond het scherm. En met de 100+ modieuze ontwerpen die zij aanbieden, zul je zeer zeker beschermende hoesjes voor jouw telefoon vinden. 

Tech21 Evo Art Modern Camo Hoesje

Hun moderne camo serie is voorzien van exclusief artwork en de moderne look van de all-time favoriete camo print. Het hoesje sluit naadloos aan op je telefoon en biedt een valbescherming van 10 meter. Het is ook voorzien van bijkomende bescherming voor de camera en beschermt jouw camera tegen die harde oppervlakken en het onverwacht laten vallen.

Otterbox Defender Series Hoesje

De sterk beschermende, robuuste en stoer uitziende hoesjes zijn bedoeld om je telefoon te beschermen. Hoewel de ontwerp- en kleurkeuzes beperkt zijn, bieden ze bescherming tegen stof en vuil met de poortafdekkingen, waardoor verstopping ervan wordt voorkomen. De meegeleverde holster fungeert tevens als handsfree houder.

Casetify Grip Hoesje

De focus van de Grip Series is om die telefoon in je handen te houden en je weet wel, dus minder te laten vallen en minder barsten te hebben. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen die makkelijk in je garderobe passen. En we leven nog steeds in een pandemie, dus hun DEFENSIFY anti-microbiële coating die 99% van de bacteriën elimineert, komt goed van pas.

Verder lezen?

Back to top button