KantoorartikelenCadeau's inspiratieOverigWooninspiratie

Top 5 beste printers voor op kantoor

Vind hier de meest geschikte printer voor jou!

Artikel highlights:
  • Top 5 beste printers voor op kantoor
  • 1. HP Deskjet 2710
  • 2. Epson Expression XP- 2100
  • 3. HP OfficeJet 6950
  • 4. Canon PIXMA MG2555S
  • 5. Brother HL-1110

Ben jij op zoek naar een printer om in het kantoor te gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je onze top 5 beste printers voor op kantoor. Allemaal met verschillende voordelen die ze bieden, zodat er altijd wel één is dat precies past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Om er zeker van te zijn dat wij je een stukje verder kunnen helpen, hebben wij een top 5 samengesteld van printers die geschikt zijn voor op kantoor. Benieuwd naar welke 5 dat zijn? Lees het hier. 

1. HP Deskjet 2710

Merk: HP

Deze HP printer is super handig. Het is draadloos, gebruiksvriendelijk en valt makkelijk te installeren. Deze printer heeft een HP Smart App waarmee je foto’s, documenten, print en scant. Je kunt alle data inzien over de conditie van je printer, inktniveaus, printproblemen, software-updates en andere informatie. Bovendien beschikt deze printer over Apple airprint en cloud printing. 

Deze printer heeft een opslag van 500 vellen papier. Dat is pas duurzaam. 

2. Epson Expression XP-2100

Merk: EPSON

Wil je een prijsvriendelijke printer die toch gelijk staat aan super kwaliteit. Dan is deze Epson Expression printer meer dan geschikt. Met deze printer kun je: afdrukken, scannen en kopiëren vanaf vrijwel alle locaties dankzij de integratie van Wi-Fi. Je kunt dus draadloos printen en dat is super handig voor als je bepaalde documenten of foto’s wil printen vanaf je telefoon. Deze printer maakt gebruik van een OCR. Dat is een software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Ook kun je de tekst na het scannen bewerken in Words of Excel. 

Dus, deze prijsvriendelijke printer, is erg geschikt voor op kantoor, al helemaal vanwege de koppelingen naar Words en Excel. 

3. HP OfficeJet 6950

Merk: HP

Deze printer is ideaal voor op kantoor. Deze HP-printer maakt gebruik van een ADF (automatische documenten invoer) Lcd-scherm en faxfunctie. Het is een erg snelle printer die wel 25 tot 39 pagina’s kan kopiëren per minuut. Dat is ongekend snel! Bovendien kun je met deze printer gebruik maken van de Instank ink service van HP. Zo voorkom je dat je ooit zonder inkt komt te staan binnen het bedrijf en zorgt HP ervoor dat je tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Kortom: Deze printer is zijn geld meer dan waard, het is een hele efficiënte en snelle printer waar je zonder enige installatieproblemen, direct mee aan de slag kunt. 

4. Canon PIXMA MG2555S

Merk: Canon

Deze energiezuinige, all in- one printer is een ware aanwinst voor ieder bedrijf. Het is een compact, maar efficiënt systeem die net als de HP OfficeJet ontzettend snel kan afdrukken. Je moet wel een USB kabel verbinding klaar hebben staan, want zonder USB verbinding, kun je niet printen. Dit is een wat ouder model die geen gebruik maakt van wifi, dus het is belangrijk dat je weet wat deze printer wel of niet kan. Verder is het een prima printer om te gebruiken. 

5. Brother HL-1110

Merk: Brother

Indien je een klein kantoor hebt, is het gebruik van deze Brother printer geen overbodige luxe. Doordat deze printer een compact design heeft, kun je het makkelijk op een bureau, tafeltje of stelling zetten, zonder dat het al te veel ruimte met zich meebrengt. Deze printer is niet alleen ideaal om zijn design, maar ook om de printsnelheid en full speed usb interface. Dus heb je veel papierwerk, maar wil je niet al te lang wachten op alle documenten die moeten worden uitgedraaid, dan is deze printer je beste vriend. 

Dit waren onze top 5 printers voor op kantoor

Dit waren ze dan. Onze top 5 printers voor op kantoor. Wij hopen dat we jou een beetje op weg hebben kunnen helpen met het zoeken of beïnvloeden van jouw keuze naar een nieuwe printer. Kijk goed naar wat voor ruimte je hebt, kijk wat je echt nodig hebt aan specificaties en kies dan voor die. Alhoewel veel digitaal gaat tegenwoorden behoort een printer nog steeds bij de onmisbare kantoorartikelen. Succes met zoeken!

Verder lezen?

Back to top button