Cadeau's inspiratieOndernemen

Top 5 beste relatiegeschenken voor de lente

Laat de leukste relatiegeschenken bedrukken voor jouw zakelijke relaties!

Artikel highlights:
  • 1. Tassen bedrukken
  • 2. Drinkflessen bedrukken
  • 3. Bedrukte mok
  • 4. Bedrukte paraplu
  • 5. Notitieboekjes bedrukken

Relatiegeschenken voor de lente zijn net zo geschikt als tijdens kerst. Sterker nog: dit is het moment waarop een klant het geschenk het minst verwacht.

Er zijn genoeg mogelijkheden en hierbij willen we graag onze 5 tips met je delen. We hebben in dit artikel zorgvuldig gekeken wat een mooie blijk van waardering zou kunnen zijn om in de lente te geven aan een zakenrelatie. 

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen zijn super populair om te geven op congressen en beurzen. Dat komt omdat het een goedkope en efficiënte manier is om al je andere promotiemateriaal in te kunnen stoppen. Daarnaast is het ook een product dat een bedrijf veel zichtbaarheid geeft. Iedereen op de beurs kan het logo op de tas namelijk bewonderen. Bovendien kun je de tassen in grote hoeveelheid laten maken tegen een vriendelijke prijs. 

Drinkflessen bedrukken

Door de toenemende populariteit van het stimuleren van een gezonde levensstijl, is het geven van een bedrukte drinkfles meer dan welkom. Het weggeven van drinkflessen is een goede manier om jouw branding te vergroten aangezien het een populair object is bij een beurs of congres. Al helemaal bij sportevenementen of evenementen die een gezonde levensstijl promoten. Mensen maken er meteen gebruik van. Dit zorgt weer voor zichtbaarheid van jouw merk.

Bedrukte mok

Promotieartikelen zijn zeer belangrijk. Vooral voor klanten, medewerkers en afdelingen binnen een bedrijf. Een mok is een object dat in principe altijd wel gebruikt wordt in een bedrijf. Je slaat twee vliegen in één klap met een bedrukte mok aangezien je constant jouw bedrijf onder de aandacht brengt. Hierdoor blijft het relevant, wordt men herinnerd aan jouw merk en kun je het design van de mok volledig aanpassen naar wens zodat je de waarde van de klantenrelatie goed kunt laten zien.

Bedrukte paraplu

Iedereen heeft wel eens een paraplu nodig. Hoe vaak komt het voor dat er iemand een paraplu kwijt is of kapot is? Juist. Hoe leuk is het als je bedrukte paraplu’s als cadeau geeft aan je zakenrelaties? Hiermee houd jij hun medewerkers droog tijdens hevige regenbuien en zien mensen jouw bedrijfsnaam. Het is een leuk cadeau dat voor vele handig is om in huis te hebben. Het is een ideaal cadeau om te geven, origineel en goedkoop. Alhoewel we in de lente vaak weer richting een warme periode gaan, kunnen we beter altijd voorbereid zijn. Want je weet het maar nooit in Nederland :). Daarom valt een paraplu zeker ook onder de lijst leuke relatiegeschenken voor de lente. 

Notitieboekjes bedrukken

Voor elk evenement wat je gaat bijwonen, is het belangrijk dat je de juiste geschenken meeneemt. Een notitieboek is ten eerste handig voor iedereen. Iedere klant of andere vorm van relatie moet belangrijke dingen noteren, dat zal nooit veranderen. Het voordelen van het weggeven van notitieboekjes met logo is dat ze nooit uit de mode raken. Ondanks de smartphones van tegenwoordig, blijft aantekeningen maken met de hand geliefd. Daarnaast heb je op het notitieboekje meer ruimte voor het logo en je kunt kiezen uit diverse soorten boekjes. Het is een ideaal geschenk om te geven voor je relaties! 

Dit waren de top 5 relatiegeschenken voor de lente 

Dit waren onze top 5 relatiegeschenken voor de lente. Wij hopen dat je hier wat aan hebt en het ook kan geven aan relaties die daar profijt aan hebben. Volgens ons zijn dit de beste relatiegeschenken die je kunt geven, dus geef jezelf vooral nog een keer de tijd om alles te lezen, te kijken naar deze relatiegeschenken en wie weet zie je daar wel wat moois tussen liggen. Wij weten hoe lastig het soms kan zijn om met een goed geschenk te komen. Succes!

Verder lezen?

Back to top button