BusinessGeschenken

Softshell jas voor medewerkers: de voordelen

De softshell jas is zeer populair omdat deze jas uw medewerkers warm houdt in de meeste weersomstandigheden. Zo wordt een softshell met bedrukking onder meer toegepast op evenementen, bij horecamedewerkers die ook bij kouder weer terras lopen, medewerkers in de buitensport en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de voordelen van de softshell jas voor uw medewerkers? Lees dan snel verder.

Bescherming tegen weersinvloeden

U organiseert een festival en wilt er zeker van zijn dat uw medewerkers comfortabel warm blijven. Omdat het altijd moeilijk te zeggen is wat het weer in Nederland gaat doen, is de softshell ideaal. Uw medewerkers gaan veel minder snel zweten dan in een regenjas en zijn tegelijkertijd beschermd tegen de meeste weersomstandigheden. Een lichte bui, wind of lagere temperaturen: de softshell biedt bescherming. 

Hoog ademend vermogen

De jas heeft een isolerende werking en is winddicht. Een softshell is echter niet helemaal waterdicht, waardoor het ademend vermogen een stuk beter is dan bij een hardshell. Hierdoor kiezen veel ondernemers voor een softshell als werkkleding, omdat dit comfortabeler draagt. Zeker als uw werknemers veel bewegen, bijvoorbeeld doordat ze rondlopen met dienbladen of achter de bar druk in de weer zijn, voorkomt het materiaal dat ze hard gaan zweten. Bij aanhoudende regen kunt u altijd nog extra ponchos of regenjassen uitdelen.

Softshell met logo

Daarnaast kunt u een softshell bedrukken zoals u wilt. Een andere optie is om het logo op de softshell te laten borduren, voor een nog beter resultaat en een betere kwaliteit. Er zijn talloze opties op het gebied van kleur, u heeft genoeg ruimte voor een logo en een tekst en door de verschillende maten en pasvormen zit de jas altijd goed. De gladde buitenkant is gemaakt van een materiaal met stretch erin verwerkt. Hierdoor draagt een softshell zeer comfortabel. De jas voelt beweeglijk aan en is doorgaans voorzien van een DWR-coating, waardoor de softshell water afstoot.  

Meer zichtbaarheid met softshell met bedrukking

Laat een softshell jas bedrukken om uw bedrijf nog beter zichtbaar te laten zijn. Medewerkers die veel buiten zijn blijven aangenaam warm én zijn tegelijkertijd een visitekaartje voor uw bedrijf. U heeft de keuze uit verschillende maten, kleuren en modellen, waaronder softshell jassen voor heren en voor dames. De sportieve jassen zorgen ervoor dat uw werknemers een verzorgde en professionele uitstraling hebben. Op onder meer festivals en evenementen wordt de crew gemakkelijk herkend door gasten. 

Andere personeelskleding bedrukken

Weet u niet wat het weer gaat doen? Zorg dan voor voldoende personeelskleding. Naast softshell jassen kunt u ook mooie T-shirts, truien en polo’s laten bedrukken met uw logo of tekst. Zo heeft uw personeel altijd de juiste uitstraling. Ook zijn softshell jassen uitermate geschikt als merchandise, vanwege de veelzijdigheid en populariteit van dit type jas.

Verder lezen?

Back to top button