Gezonde balansLifestyle

Spanning in de slaapkamer opvoeren

Door de drukte van alledag kan het vuur in de slaapkamer wat gedoofd zijn. Dit kan gebeuren, maar waarom zou je het daarbij laten? Waarom zou je niet investeren in een beter seksleven? Waarom zou je de spanning tussen de lakens niet terugbrengen? Precies! Investeer in een of meerdere spannende seksspeeltjes en voer de spanning in de slaapkamer op. Seks is veel te leuk om het niet (meer) te hebben!

Diverse spannende seksspeeltjes

Er zijn onwijs veel verschillende soorten seksspeetjes online verkrijgbaar. Ben jij iemand die zijn of haar grenzen graag opzoekt? En gaat jouw partner hier ook in mee? Dan zijn de seksspeeltjes in de categorie BDSM artikelen wellicht iets voor jou/jullie. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld handboeien, tepelklemmen en zweepjes. Lijkt het uitvoeren van een spannend rollenspel jullie wel wat? Dan kan bijvoorbeeld een speculum een leuk speeltje zijn. Willen jullie de spanning nóg verder opvoeren? Zijn jullie bereid om samen nog een stap verder te gaan? Dan zijn ook speeltjes zoals bijvoorbeeld SM kaarsen het proberen waard. Er zijn genoeg spannende speeltjes verkrijgbaar waarmee je jullie wilde fantasieën tot werkelijkheid kunt brengen.

Bewegingsvrijheid beperkende attributen 

In de voornoemde categorie seksspeeltjes zijn heel veel verschillende attributen verkrijgbaar. Het zijn vooral de bewegingsvrijheid beperkende speeltjes die razend populair zijn. Deze attributen bieden namelijk uitkomst bij de uitvoering van diverse rollenspellen. Binnen de rollenspellen gaat het doorgaans om dominantie en onderdanigheid. Om kracht bij te zetten, kunnen bepaalde attributen hierbij helpen. Is jouw partner bereid om de controle volledig uit handen te geven? Dan kan bondage een goede investering zijn. De bewegingsvrijheid van de onderdanige wordt zo beperkt waardoor de machtsverhouding nog sterker wordt. Vinden jullie dit leuk, maar zouden jullie deze machtsverhouding nog meer kracht bij willen zetten? Dan kunnen ook attributen zoals ball gags uitkomst bieden.

Andere spannende speeltjes

Voelen jij en je partner je niet zo comfortabel bij rollenspellen? Voeren jullie liever op een andere manier de spanning in de slaapkamer op? Dan is het uiteraard ook mogelijk om andere soorten seksspeeltjes aan te schaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vibrator voor extra genot voor de vrouw in de slaapkamer? Of ga op ontdekkingstocht met speeltjes die bedoeld zijn voor anale penetratie. Ben je single en wil je jouw soloseksleven leuker maken? Dan zijn er uiteraard ook meer dan genoeg speeltjes verkrijgbaar die hierbij kunnen helpen. Van de vibrator en de dildo voor vrouwen tot de masturbator voor mannen. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende spannende speeltjes.

Verder lezen?

Back to top button