Online gamesEntertainmentGames & spelletjesTech

Top 12 populairste Playstation games

Artikel highlights:
  • Wat maakt gamen zo speciaal?
  • De top 12 Playstation games
  • Conslusie

Het is een feit dat games tot op de dag van vandaag nog steeds populair zijn en veel worden gespeeld. De games worden ook nog iedere keer beter en mooier, maar wat blijft hetzelfde? Het plezier! Er komen iedere dag wel weer games uit die je moet spelen. Sommige games zijn gewoonweg heel erg leuk om te doen, anderen helpen je om iets te leren of brengt ze in contact met andere gamers. Hieronder vind je de top 12 populairste Playstation games die er momenteel beschikbaar zijn en een must have zijn om te kopen! Benieuwd naar de games, lees het hier!

Wat maakt gamen zo speciaal?

De beleving, plezier en kwaliteit is o zo belangrijk tijdens het spelen van een spel. Gamen is een portaal waarin je even ontsnapt van de echte wereld. Gamen kan er voor zorgen dat je jouw zorgen, stress of verveeldheid even kunt wegstoppen en in een virtuele wereld jezelf helemaal kunt laten meeslepen in een bepaalde verhaallijn of battle! Gamen is voor zoveel mensen onder ons een belangrijke factor in ons leven geworden, dat de gaming industrie continu verbeterd en meer onderlinge competitie vormt.

De top 12 Playstation games

Wij de laatste trends hebben gevolgd en daarom weten wij wat op dit moment hartstikke in is of niet. Deze 12 games hebben naar onze mening, maar ook naar duizenden anderen een grote impact op je spelbeleving, wat je zeker niet mag missen. Daarom denken wij dat het een goede keuze zou zijn als je één van deze 12 games zou kiezen. Maar, iedereen heeft natuurlijk een andere persoonlijke voorkeur waardoor deze 12 games het ook net niet voor jou kunnen zijn. Benieuwd naar de spellen? Bekijk het hieronder:

Sackboy

1. Sackboy (PS5)

Ben jij een speler dat van een 3D wereld en beleving houd? Dan is Sackboy een uiterst geschikt spel voor jou! Sackboy is een kindvriendelijk en vrolijk spel waar je de hele dag plezier aan beleeft. Het spel kun je vergelijken met een soortgelijk spel van vroeger genaamd: Little big planet. LBG en Sackboy zijn in principe gelijkwaardig als het gaat om het design, maar de avonturen zijn compleet anders. Wil jij in een lekker vrolijk, maar avontuurlijke wereld begeven, dan is Sackboy meer dan geschikt voor jou!

Godfall

2. GodFall (PS5)

Als je op zoek bent naar een goede looter, vol actie en een sterke verhaallijn, dan is Godfall een prima aanrader voor je! In Godfall kom je terecht in een wereld van magie, actie, puzzels en ontzettend veel nadenkwerk. Godfall heeft voor de ps5 spelers echt een nieuwe beleving geven. Deze next-gen topper is een populair spel wat door vele spelers wordt gespeeld. Beleef het avontuur zelf en ervaar de robuste maar wondere wereld van Godfall.

Yakuza remastered

3. Yakuza Remastered Collection (PS4)

Het spel Yakuza is een klassieker. Als je van actie en de onderwereld houd, is het spel Yakuza een aanrader. Tevens. Krijg je met de collection versie een aantal delen erbij. Namelijk Yakuza: 3,4 en 5. Het is belangrijk om te weten dat je alleen al met deel 3 meer dan tweehonderd uur gameplay hebt! Dus wees je ervan bewust dat het een grote goede game is met ontzettend veel content waar je je mee kunt bezighouden. Het is een grote open-world game waarin je vele steden van Japan kunt ontdekken. Er is ontzettend veel wat je kunt doen: Van honkballen tot aan vissen, van vechten tot aan mensen helpen. Ontdek het nu zelf!

Red dead redemption

4. Red Dead Redemption (PS4)

De makers van dit spel: Rockstar, is een wereldberoemde spelontwikkelaar. Rockstar heeft spellen zoals GTA, Red dead remption en nog wat andere populaire spellen ontwikkeld. Ook nu heeft Rockstar weer een legendarisch spel uitgebracht. Red dead redemption speelt zich af in de tijd van de cowboys. Je bent een cowboy dat lid is geworden van een populaire bende. Jij, speelt door de ogen van Arthur Morgan. Je zal merken dat het tijdperk waarin jij je bevindt, veranderd en dat er dus nog 1 financiële klapper nodig is om voor altijd te kunnen verdwijnen. Los van het verhaallijn zijn de graphics ontzettend mooi. Zeker een aanrader om te gaan spelen. 

The witcher 3

5. The Witcher 3: Wild Hunt

The witcher is een razend populair begrip geworden. Het is zelfs zo populair dat Netflix er een serie van heeft geschoten. The Witcher 3 is een verademing als het gaat om role-play spellen. Met prachtige graphics, ontzettend veel in game-mogelijkheden en questen kun je uren lang genieten van het prachtige spel. We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar het is beter om dit spel gewoon te gaan proberen. Succes!

Fifa 21

6. FIFA 21 (PS4)

Wat moeten wij nog kwijt over FIFA? Het is vanaf 2004 al een ontzettend populair spel dat met de loop van de jaren is uitgegroeid tot een wereldwijd boegbeeld in de sport scene. Fifa is de allergrootste voetbalgame van de afgelopen 10 jaar. Je kunt met dit spel er voor kiezen om als manager of als speler een carrière na te boosten. Ook kun je een eigen team creëren met een speloptie genaamd: Ultimate team. Binnen ultimate team kun je jouw route naar divisie 1 starten en kun je gaandeweg meer geld verdienen, speciale kaarten en een goed record vestigen. Fifa heeft ontzettend veel in game-mogelijkheden, het is aan jou om dat te ervaren!

NBA 2k21

7. NBA 2k21 (PS5)

Als je een fervent basketbal fan bent, dan is NBA 2k21 een verademing voor jou! Waarom? Omdat je met dit spel een geweldige story mode hebt waarin je jouw NBA dromen kunt waarmaken en kunt volgen. Begin als een veelbelovend talent, ontwikkel jezelf tot de beste NBA basketballer die er is en maak geschiedenis! NBA 2k21 is een echte aanrader voor iedere basketbalfan en valt onder één van de meest populaire Playstation spellen van dit moment.

It takes two

8. It takes two (PS4)

Zoek jij een spel dat je alleen met twee personen kunt spelen? Dan is it takes two zeker een goede aanrader. Dit spel is zelfs uitgeroepen tot beste co-op game van 2020! Waarom? Omdat samenwerking een pré is. Zonder partner kun je dit spel niet spelen. Heb je een partner geregeld? Top. Dan kun je beginnen in een fantasierijke wereld met ontzettend veel avontuur, humor en puzzels. It takes two is een dijk van een spel wat iedereen zou moeten overwegen om te spelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeggen ze dan!

Ratchet & Clank

9. Ratchet & Clank (PS5)

Ratchet & Clank is al tijden lang een klassieker. Dit duo komt altijd in de gekste situaties terecht, waarin jij met veel actie, avontuur en denkwerk aan de slag moet. Ratchet & Clank kun je met z’n tweeën spelen, maar ook solo, wat het net wat leuker maakt omdat je meerdere spel opties hebt. Het is een strijd voor het universum. Ga het gevecht aan tegen talloze slechteriken en probeer de robot keizer te helpen. 

Marvel's Spiderman: Miles Morales edition

10. Marvel’s Spiderman: Miles Morales edition (Ps5)

Dit is de binnenkomer van 2021. Deze editie van Spider-Man heeft voor een chaos gezorgd. Waarom? Omdat dit spel is uitgegroeid tot een best seller! Tijdens deze editie volg je Miles Morales. Een jonge jongen die in de leer is bij Peter Parker en probeert uit te groeien tot een ware superheld. Inmiddels is Miles aardig gegroeid en kan hij zeker een potje vechten. Omdat de echte Spider-Man je leermeester is, kom je in een waanzinnige verhaalmodus terecht waar je emoties in een rollercoaster belanden. Desalniettemin, word je met Miles een net wat andere Spider-Man waarin je jezelf kunt blijven upgraden en verbeteren. Het is echt een legendarisch spel die je moet aanschaffen!

Resident Evil 8

11. Resident Evil 8 (PS5)

Resident Evil kennen we allemaal als een spel dat ons de stuipen op het lijf jaagt. Het bekende horrorspel heeft ook dit keer weer de tongen los gemaakt bij vele fans. Resident Evil 8 is onlangs in 2021 uitgekomen en heeft gelijk diep indruk gemaakt. Je speelt dit spel in een third person perspectief. Dit maakt het spel veel realistischer en helpt ontzettend goed bij het creëren van schrik effecten, aangezien je niet iedere vijand kan zien. De verhaallijn van dit spel gaat heel erg diep. Haal je dochter terug en laat al het kwaad achter je. Benieuwd? Ga het spel spelen!

Mortal kombat 11

12. Mortal Kombat 11 (PS4 & PS5)

Get over here! De welbekende zin van het karakter Scorpion kennen we allemaal. Mortal kombat is het ideale vechtspel waar je net wat meer detail te zien krijgt dan bij andere vechtspellen. Red het universum en vecht tegen vele vijanden die je proberen het leven zuur te maken. Er zijn ontzettend veel karakters waar je tegen kunt vechten, het is aan jou om ze allemaal te beheersen. Succes!

Dit waren de 12 populairste Playstation games

Dit waren de 12 populairste Playstation games. Wij kunnen met recht zeggen dat deze twaalf online games, het echt waar zijn. Voor iedereen zit er wel een topper tussen. Of je nu van sport, actie of avontuur houdt, deze 12 games zijn essentieel voor jou! Lees alles gerust nog een keer door en kijk of je de knoop voor jezelf kunt doorhakken om een spel te gaan aanschaffen. Wij hopen in ieder geval je een beetje geholpen te hebben. Veel succes met het kiezen en alvast veel plezier met het spelen!

Verder lezen?

Back to top button