GezinCadeau’s voor kidsLifestyle

Tips voor het kopen van de beste buggy

Wanneer je kleintje te groot is voor de kinderwagen, dan wordt het tijd voor een buggy. Een buggy is ontzettend handig, doordat je deze gemakkelijk in kunt klappen en overal mee naartoe kunt nemen. In tegenstelling tot een kinderwagen, dien je vaak eerst de wieg of stoel te demonteren, wat een stuk meer tijd en moeite kost.

Het is dus perfect voor bijvoorbeeld op reis of een dagje uit. Je kunt een buddy eenvoudig meenemen in je auto en neemt doordat ze enorm compact zijn weinig tot geen ruimte in beslag. Dus wil jij een buggy aanschaffen, omdat je inziet dat het ontzettend handig is, dan hebben wij een aantal tips voor je om de beste buggy uit te kunnen kiezen.

Kies de juiste ondergrond

Tijdens het uitzoeken van een buggy, is het belangrijk te bepalen op welke ondergrond je veelal zult rijden. Dit is mede bepalend voor welk type wielen je het beste kunt kiezen. Je wilt immers alleen de beste buggy voor je kleintje. Wanneer je vooral veel in het bos loopt of juist op straat, is het belangrijk je wielen hierop aan te passen. Dit zorgt ervoor dat bepaalde schokken worden geabsorbeerd, waardoor jouw kleintje ongestoord kan genieten van een heerlijke wandeling.

Multifunctioneel

De meeste buggy’s zijn alleen geschikt om naar één kant te kunnen kijken. Wil jij ook dat je kindje naar de andere kant kan kijken, zodat je ze eventueel wanneer ze verdrietig zijn of aan het eten zijn in de gaten kunt houden, is de mogelijkheid tot het draaien van het bovenstuk wel zo makkelijk.

Voordelen van een buggy

De voordelen van een goede buggy zijn enorm. Doordat er zoveel verschillende merken en modellen op de markt zijn, kan het soms best lastig zijn om de juiste keuze te maken. Toch is het belangrijk om voor jezelf een aantal zaken helder te krijgen, zodat jij je zoektocht zo gericht mogelijk kunt voortzetten. Wanneer je zaken zoals budget en functionaliteit voor jezelf in kaart hebt gebracht, zal je merken dat de selectie waaruit je kunt kiezen ineens een stuk kleiner wordt. Met als voordeel, dat de kans op slagen logischerwijs een stuk groter wordt.

Buggy online bestellen

Het online bestellen van een buggy of kinderwagen kan ontzettend handig zijn. Toch is het ook goed eerst fysiek te kijken welk model er bij je past. Zo kun je via BesteKoopwijzer verschillende modellen met elkaar vergelijken, zodat je deze vervolgens in de winkel kunt bekijken. Mocht blijken dat één van deze modellen volledig aan al je wensen voldoet, dan kun je ervoor kiezen deze alsnog online te bestellen, maar kun je hem ook direct meenemen uit de winkel.

Verder lezen?

Back to top button