KantoorartikelenBusiness

Waarom het huren van een koffiemachine handig is voor op kantoor

Het kopen van diverse machines voor je onderneming kan soms hoog in de kosten lopen. Het überhaupt kopen van een professionele mooie en grote koffiemachine is prijzig. Soms is het daarom beter om naar alternatieven te kijken, dan dat je in eerste instantie direct een koffiemachine koopt. Waarom is het huren van een koffiemachine dan handig? 

Het kopen van een koffiemachine

Er zijn verschillende fases binnen het kopen van een koffiemachine waarbij je moet afwegen of het een goed idee is om een machine te kopen. Stel je bent een start-up, dan is het aanschaffen van een goede machine vaak een grote kostenpost. Waarom? Het kopen van een goede en professionele koffiemachine is namelijk zeer prijzig. Daarom is het voor een start-up een beter idee om een koffiemachine te huren. Een koffieapparaat huren is namelijk erg handig op meerdere vlakken. 

Ten eerste zit je er niet lang aan vast. Kun je periodiek veranderen van koffiesmaak en kun je zodoende testen welke koffiesoorten en combinaties voor jou en het team werken. Het is de beste manier om goede koffie te kunnen proeven zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Dat scheelt heel erg veel aangezien je dat kapitaal beter kunt investeren in andere dingen die jouw start-up of groeiende onderneming mee kan laten groeien. Dat is het mooie van een koffiemachine. 

Koffiemachine huren voordelen

Het huren van een koffiemachine is meer dan alleen het hebben van een machine. Bij vele partijen kun je ook genieten van hele goede service. Dat is natuurlijk meer dan mooi meegenomen. Dat zou betekenen dat je nooit meer hoeft om te kijken of het apparaat goed wordt onderhouden, of de voorraad aangevuld moet worden en of het apparaat past bij de omgeving. Het grootste voordeel is dat je nooit teveel betaalt voor een machine. Je kunt met een schappelijke prijs toch genieten van jouw eigen moment met een heerlijke kopje koffie. 

Zo zijn er partners die ervoor zorgen dat wanneer een apparaat kapot is, er meteen een monteur bereikbaar is of dat er direct een keus gemaakt kan worden om het ter plekke te vervangen. Zo zijn er diverse speciale voordelen die ervoor zorgen dat je liever een apparaat huurt dan dat je het koopt. Dat is het mooie van het huren van de koffiemachine. Je betaalt niet alleen voor koffie, maar ook voor exclusieve korting. 

Kosten zakelijk koffiemachine huren

De huurprijs van het huren van een zakelijke koffiemachine hangt af van een aantal factoren. Je moet weten hoeveel koffiedrinkers je ongeveer hebt, welke koffievariaties je wilt hebben en welke zetmethode je wilt hebben. De kosten kunnen op basis daarvan dus erg snel variëren. Zorg er dus voor dat je van tevoren weet wat je ongeveer nodig hebt om te kunnen kiezen wat je aan koffiemachines wilt hebben. Daardoor kun je voor een vriendelijk budget aan de slag gaan met het uitzoeken en kun je kijken welke smaken het best bij je passen. Dus voor je ergens aan begint, doe eerst goed je onderzoek. 

Verder lezen?

Back to top button