Computer & ICTBusinessTech

Wat is SD-Wan bedrijfsnetwerk?

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Dat zijn vraagstukken waar vele bedrijven soms tegen aan lopen. Daar komt SD-Wan netwerk bij kijken. Het maakt het mogelijk om de infrastructuur binnen jouw bedrijf schaalbaar en flexibel te maken. 

Wat is SD-Wan bedrijfsinternet?

SD-Wan is is een software gedreven netwerk waar je met je onderneming in kunt gaan duiken. SD-Wan werkt samen met bestaande en nieuwe applicaties, technieken en data. Hierdoor kun je als beheerder meer inzicht krijgen in je netwerkconfiguratie, security policies en prestaties. SD-Wan kun je zien als een cloudsysteem waarbij wijzigingen snel door te voeren zijn en nieuwe functies eenvoudig toe te voegen zijn. De internetbeveiliging is mede hierdoor altijd up to date. Ook als je nieuwe bedrijfslocaties hebt kun je SD-Wan makkelijk integreren en koppelen aan elkaar.  

SD-Wan heeft een geïntegreerde netwerkoplossing waardoor je met geavanceerde software defined technologie alles veilig kunt stellen. Door slimme functies in het netwerk profiteer je van de goede connectiviteit, zijn applicaties altijd beschikbaar en kun je iedereen voorzien van de beste gebruikerservaring. SD-Wan is gericht op de toekomst. Je kunt dus een infrastructuur opstellen waar voortdurend aanvullende software-gedreven functies in en aan worden toegevoegd. Zo ben je altijd voorbereid op innovatie en de groei van je eigen bedrijf. 

Waarom SD-Wan als bedrijfsnetwerk?

De reden waarom je SD-Wan als bedrijfsnetwerk wilt hebben is om de online werkomgeving. Je hebt een flexibel bedrijfsnetwerk in beheer waarmee je  jezelf en je onderneming van een omgeving voorziet die essentieel is in onze huidige samenleving. Jijzelf en je collega’s hebben toegang tot allerlei relevante en handige systemen waarbij je zowel thuis als onderweg of op het kantoor mee aan de slag kan. Je hebt altijd inzicht in je eigen netwerk waardoor je inzichtelijke en gedetailleerde statistieken en analyses kunt opmaken. Met SD-Wan heb je een partner dat op de lange termijn graag met je werkt. Je implementeert een NaaS systeem, dus neem je een dienst dat zijn essentiële netwerk als service aanbiedt. Alle data blijft ook in Nederland. Hierdoor kun je privacy goed veiligstellen en hoef je je niet druk te maken dat er datalekken komen. Dat is wel zo fijn, zodat je je lekker scherp kunt blijven op hetgeen wat je moet doen, waarbij je eigen policies gewaarborgd kunnen worden. 

Zo kun je er zeker van zijn dat je jezelf als ondernemer goed voorbereid op een stapje richting de toekomst. Dat is het mooie van dit bedrijfsnetwerk. Tegenwoordig moet je zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Door een stabiel, innovatief bedrijfsnetwerk te implementeren loop je op de zaken voor binnen je eigen onderneming. Je kunt alles nog makkelijk aanpassen aan alles wat er nog komen gaat in je business, en dan is het wel zo fijn om daar op voorbereid te zijn, waardoor je geen grote ingrepen hoeft door te voeren maar simpelweg kunt anticiperen binnen het SD-Wan systeem. Dat is waarom SD-Wan een goede stap richting de toekomst is waardoor bedrijven succesvoller kunnen gaan handelen in de toekomst. 

Verder lezen?

Back to top button