WoondecoratieHuis & TuinWonenWooninspiratie

De leukste tafeldecoraties van 2022

Sfeer creëren in huis is iets wat we allemaal graag doen. Je eigen huis is natuurlijk wel je eigen pronkstuk, en om het allemaal wat toegankelijker te maken voor jezelf en gasten, is het gebruik van woondecoratie wel een groot pluspunt. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends.

Het effect van leuke woondecoratie

Je woning lekker huiselijk maken is het beste wat er is. Een mooi ingericht en warm decoratief huis is iet wat je absoluut moet willen nastreven. Het effect van leuke woondecoratie zoals een tafelhaard, schilderij en/of planten zorgen voor een nieuwe laag van waardering en huiselijkheid. Woondecoratie kun je in vrijwel alle brede vormen opzoeken. Je kunt denken aan een tafelhaard of soortgelijke producten die zorgen voor een mooie ambiance. 

Leuke woondecoratie zorgt ervoor dat je jezelf en je gasten altijd kan voorzien van een leuke “wow factor” in huis. Een welgemeend compliment is natuurlijk altijd leuk. Als je niet weet wat je in je eigen huis kunt plaatsen, dan is het misschien een goed idee om dit artikel verder door te lezen. Ongetwijfeld zit er wel een product tussen dat bij jouw inrichting past en ervoor zorgt dat je met unieke woondecoratie, hartstikke comfortabel en huiselijk kan blijven wonen. 

Het gebruik van kandelaars

Kandelaren zijn een leuke toevoeging in vrijwel iedere woning. Vergeleken met een tafelhaard is het misschien een wat minder luxueuze oplossing, maar het klassieke van een kandelaar is wel iets wat enorm wordt gewaardeerd. Een tafelhaard zorgt namelijk voor wat extra warmte in huis, maar ook wat meer een moderne stijl. Kandelaars zorgen voor een meer authentiek uiterlijk dan dat je er echt warmte van krijgt, maar het gaat uiteindelijk om de sfeer die het creëert. 

Beide opties zijn in ieder geval een optie om te proberen, het is aan jou om te kijken wat voor jou mooier is en/of wat beter past bij je interieur en je eigen woning. Ook kun je eventueel kijken naar een exclusieve kaarsen set waarbij je meer de focus legt op een intieme sfeer, dan de uitstraling. Maar wat dan wel weer het geval is met een exclusieve set, de makers ervan hebben wel gedacht aan de chique uitstraling, dus het is maar net wat voor exclusieve set je eigenlijk haalt. 

Het verschil van binnenhaarden

Om toch weer even terug te komen op een tafelhaard, er zijn verschillende soorten haarden die je zou kunnen proberen. Je hebt namelijk Bio ethanol tafelhaard, Opti-myst haard en een elektrische haard. Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt kun je kijken of één van deze haarden geschikt voor je is. Het verschil van een Bio tafelhaard en de andere twee haarden is dat een bio tafelhaard voornamelijk op bio ethanol brandt en de andere twee niet. 

Bio ethanol verdampt wanneer dit vrijkomt uit de keramische steen die als branderbed dient en dus lang kan blijven branden. Een Opti-myst haard werkt op elektriciteit en water wat zorgt voor een heel ander effect. Het wordt ook wel een hybride haard genoemd. De reden dat dit een populair product is geworden is omdat een hybride haard voor ongekende vlammen zorgt. Het echte vuur effect wordt aangewakkerd en dat is wat je natuurlijk wilt in je woning, voor net wat extra sfeer. 

Een elektrische haard is een eenvoudige manier om heel snel een haard aan te hebben. Pak simpelweg een afstandsbediening en druk op de knop. Een elektrische haard stoot geen giftige stoffen uit en zorgt wel voor een warm thuisgevoel. De vlammen die worden gemaakt zijn krachtig, maar tegelijkertijd ook sfeervol, exact wat je nodig hebt als je een tafelhaard wilt gaan aanschaffen voor in huis. Dus, afhankelijk van de ruimte, eisen en persoonlijke smaak, kun je zelf kijken wat voor tafelhaard het best bij je past. 

Verder lezen?

Back to top button