EconomieBusinessOntwikkeling

Onmisbare opslagapparatuur voor magazijnen

Een geweldig magazijn kan de ruggengraat van je bedrijf zijn, maar als je de ruimte niet optimaliseert, kan het ook een bron van inefficiëntie en verspilling zijn. Door de juiste opslagapparatuur voor je magazijn te kiezen, kun je ervoor zorgen dat elke centimeter ruimte maximaal wordt benut. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat je bedrijf soepel en efficiënt draait.

Een grootvakstelling

Op een grootvakstelling kun je pallets opslaan. Een grootvakstelling is een soort stelling die wordt gebruikt om pallets op te slaan die veel voorkomen in magazijnen. Ze kunnen meerdere pallets tegelijk opslaan en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je ze kunt gebruiken om ladingen van verschillende afmetingen op te slaan.

Een gebruikte legbordstelling

Op een legbordstelling gebruikt kun je grote hoeveelheden goederen in een magazijn opslaan. Het feit dat ze gebruikt zijn betekent dat hun kwaliteit al is bewezen en getest. Het voordeel van legbordstellingen is dat ze je veel flexibiliteit bieden op het gebied van opslagcapaciteit. Je kunt je opbergruimte dus eenvoudig aanpassen aan de eisen die eraan worden gesteld. Dit is vooral handig wanneer je verschillende artikelen op verschillende tijdstippen moet opslaan of verschillende hoeveelheden goederen op voorraad moet hebben.

Een entresolvloer

Entresolvloer is een verhoogde vloer die gebruikt wordt om goederen op te slaan in een magazijn. Het is een tussenverdieping die bovenop een bestaande begane grondvloer kan worden gebouwd of boven een andere tussenverdieping. Entresolvloeren zijn geweldig voor het verbeteren van de workflow, het vergroten van de opslagruimte en het besparen van geld als je een beperkt budget en beperkte ruimte hebt.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen worden gebruikt om goederen in magazijnen op te slaan en bieden een aantal voordelen. Deze stellingen hebben een centrale balk die zich naar buiten uitstrekt vanaf het hoofdframe, zodat ze in diepe magazijnen of magazijnen met meerdere niveaus kunnen worden geplaatst. Deze draagarmstellingen zorgen ook voor meer opslagruimte omdat producten op verschillende hoogtes kunnen worden opgeslagen.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn de meest voorkomende vorm van opslag in magazijnen en distributiecentra. Het kan worden gebruikt voor het opslaan van een breed scala aan goederen, waaronder pallets met producten, dozen met kleinere artikelen en zelfs losse artikelen zoals kleding of extra inventaris. Palletstellingen worden zelfs vaak gebruikt om andere soorten stellingen op te slaan als er niet genoeg ruimte is voor al je producten op één laag. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden materiaal, omdat je er meer pallets op kwijt kunt in je magazijn dan op welk ander type systeem dan ook.

Verder lezen?

Back to top button