ElektronicaLaatste nieuwsLifestyleTech

Al het nieuws over smartphones die eraan komen

De technologie en smartphone wereld staan niet stil. Anno 2022 zijn er weer nieuwe releases als het gaat om nieuwe smartphones. Daar kijken we allemaal naar uit, aangezien er telefoons op de markt gaan komen die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Een gadget waar wij mensen zeker naar uitkijken. Daarom is het ook altijd spannend welke nieuwe modellen er gaan komen. Hier nemen we alvast een kijkje naar een aantal nieuwe smartphones voor dit jaar. 

Het veelbelovende toestel

Dit jaar is er veel te doen geweest om een nieuw revolutionair model. Het is zo exclusief, dat T-Mobile er een pre-order lijst van heeft gemaakt. Samsung is dan ook een grote speler als het gaat om het maken van nieuwe toestellen. De S-serie is een populaire serie onder de Samsung gebruikers. Dat is mooi, want de Samsung Galaxy S22 komt dit jaar uit. Volgens bronnen wordt de releasedatum van dit model verwacht op of rond 9 februari. Het is daarom ook goed om rekening te houden met vele mensen die de Samsung S22 met abonnement of als los toestel willen hebben. 

Met het tempo dat van de evolutie van smartphones, is het bizar wat er elk jaar gemaakt kan worden. De Samsung Galaxy S22 komt in 3 varianten. Namelijk de normale versie, Ultra en de plus. De Smartphone zal wat lichter voelen vanwege de kunststof behuizing, maar ook doordat de telefoon water-en stofdicht is. Volgens insiders wordt het nieuwe scherm verbeterd met een nog betere kwaliteit dan de Samsung S21. Op camera gebied zal de nieuwe Galaxy S22 voorzien van 3 camera’s, een hoofdsensor van 50MP en een selfiecamera dat is voorzien van 10MP. Bovendien kun je met 8K kwaliteit filmen en kun je nieuwe features gebruiken. Kortom: Heel veel nieuwe features, maar die mag je zelf uitproberen! 

De aankomende telefoons

De nieuwe generatie telefoons zullen voor nieuwe verbijsteringen zorgen. De nieuwe telefoons voor dit jaar zijn: 

  • OnePlus 10 Pro
  • Nokia X50
  • Samsung Galaxy S22
  • Oppo Find X4
  • Apple iPhone 14
  • Huawei Mate 50 Pro
  • Google Pixel 6a
  • Apple iPhone SE 2 Plus
  • Google Pixel Fold
  • BlackBerry 5G

Dit zijn stuk voor stuk allemaal aankomende smartphones die impact kunnen gaan maken op de huidige smartphone wereld. De OnePlus zal naar verwachting eerst in China gelanceerd worden, voordat het een internationale lancering krijgt, maar volgens bronnen zal het scherm de grootste upgrade krijgen. Apple zal een interessant iets worden. Zij hebben een ontwerpcyclus van 2 jaar, wat zou betekenen dat de iPhone 14 een compleet nieuw ontwerp zal moeten hebben. We hebben ergens al vernomen dat de inkeping verwijderd zal worden en een punchole camera in combinatie met in-display Touch ID aangeboden zal worden. 

Huawei gaat flink uitbreiden. Dat betekent dat het Pro model enorm zou zijn. Met een batterij van 7000 mAh, een scherm van 6,8 inch en aandrijving van Kirin 9000 zal dit model voor een revolutie zorgen. Geruchten gaan dat deze telefoon rond maart gelanceerd zal worden. De Google Pixel 6a heeft al wat kiekjes laten zien. Het schijnt dat dit model een dubbele camera gaat aanbieden. Qua prestaties weten we nog niet wat er allemaal veranderd is. Maar, ergens halverwege dit jaar zullen we er meer over weten. De Samsung Galaxy S22 zal één van de grootste releases zijn van dit jaar.

Een spannende fase komt eraan

Nu hebben we er een aantal voor je uitgelicht, maar het belangrijkste is dat je jouw favoriete merk nu extra in de gaten gaat houden. Wij denken dat er een ontzettend interessant jaar aan zit te komen waar we kennis maken met mooie technologie en bizarre kwaliteit. Alle telefoons zullen een unieke ervaring brengen, maar met name Samsung, Apple, Huawei en Google zullen de grootste innovaties laten zien aan de mensen die houden van unieke technologie, software en camera opties. Anno 2022 zal voor veel verbijstering zorgen.

Verder lezen?

Back to top button