LifehacksHuis & TuinLifestyleWonenWooninspiratie

Essentiële spullen die je in huis moet hebben

Het huishouden gaat altijd gepaard met onvoorziene situaties. Maar, er zijn altijd bepaalde spullen die iedereen vergeet te hebben in huis. Waarom? Omdat ze in het eerste opslag niet essentieel lijken, maar eigenlijk achteraf gezien toch best handig zijn om in huis te hebben. Je herkent het vast ook wel, van die kleine dingetjes die je toch vaker nodig blijkt te hebben. Juist dat soort spulletjes, lichten we hier voor je uit. 

Wat heb jij allemaal in huis? 

De basis aan spullen hebben we ongetwijfeld allemaal in huis. We hebben allemaal een hamer en wat schroevendraaiers, speciale doeken en hebbedingetjes, maar toch vergeten we altijd wel een product in huis te hebben. Dat is menselijk en ook totaal niet erg, maar toch hebben wij het gevoel dat we jullie kunnen helpen door een aantal spullen voor je uit te lichten. Zo heb je altijd nog een geheugensteuntje voor als je even niet weet wat je mist in huis!

Handig om te hebben

Heb je wel eens bij jezelf gedacht of het hebben van een afdekzeil handig is? In onze optiek wel, een afdekzeil is namelijk ontzettend handig voor als je op reis bent, maar ook voor als er een object voor je huis staat dat wat bescherming nodig heeft. Een afdekzeil is heel multifunctioneel te gebruiken en daarom een tof product om in huis te hebben. Een afdekzeil zorgt ervoor dat spullen waterdicht blijven en er geen schade kan worden toegedaan door het water. Dat is natuurlijk wel zo handig. Verzeker jezelf van een afdekzeil zodat je altijd kunt schakelen op momenten dat het slecht weer is. 

Je hebt ze in verschillende maten, verschillende kleuren en bovenal kun je ze gebruiken voor verschillende doeleinden. Daarom is een afdekzeil handig om te hebben. Ook is het hebben van een afdekzeil ideaal voor als je een zwembad hebt aangeschaft. Het is het ideale grondzeil voor een zwembad en/of andere spullen en/of materialen. Zorg dat je goed kijkt naar wat je hebt, zodat er nooit meer schade ontstaat door het niet gebruiken van een afdekzeil. 

De eeuwige strijd met schroeven

Schroeven zijn een groot onderdeel van ons leven. Of je nu spullen wilt gaan maken of juist extra schroeven nodig hebt, je hebt er altijd tekort van. Bevestigingsmaterialen zijn altijd nodig om je kind, vrouw, familie of jezelf te voorzien van nieuwe spullen die geïnstalleerd moeten worden. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schroeven, maar het is goed om in ieder geval van iedere soort een klein setje te hebben. Zo weet je dat je niet voor verrassingen komt te staan en alsnog naar de winkel moet om een geschikte schroef te vinden.

Schroeven voor in huis

Je kunt denken aan tuinschroeven, spaanplaatschroeven, vlonderschroeven, tellerkopschroeven, dakschroeven en zelftappende schroeven. Dit soort schroeven heb je altijd wel nodig in een huishouden. Of het nou voor een vlonder is, of juist voor een bed of kast. Soms is het nou eenmaal handig om voorbereid te zijn voor missende onderdelen die niet zijn geleverd. Dan heb je de eeuwige strijd met je eigen schroeven altijd gewonnen. Dat is waarom schroeven zo handig zijn om te gebruiken. 

Printer cartridges

Niks is zo vervelend als moeten printen, terwijl de inkt op is. Het is exact zo’n product dat eigenlijk best belangrijk is voor als je veel moet printen vanwege werk en/of privé doeleinden. Cartridges zijn altijd wel dingen die mensen nodig hebben en waar je in de winkel ook altijd tekort van hebt op de momenten dat jij het nodig hebt. Het is precies een hebbedingetje dat altijd wel in huis op voorraad moet zijn, dat maakt het leven zoveel makkelijker. Daarom, je verwacht het misschien niet, maar printer cartridges zijn ontzettend belangrijk om in huis te hebben! 

Verder lezen?

Back to top button