TuinElektronica

Top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Zorg voor het beste vlees en de juiste temperatuur!

Artikel highlights:
  • Top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur
  • 1. Orthex kernthermometer
  • 2. Inkbird Barbecue Kernthermometer
  • 3. Promida Barbecue Kernthermometer
  • 4. Mancor Barbecue Kernthermometer
  • 5. Furna Barbecue Kernthermometer
  • Conclusie

Mooi weer, lekkere drankjes en een goed stuk vlees. Dat is waar wij van kunnen genieten, niet waar? Wil jij de temperatuur van je barbecue en je vlees goed bijhouden? Wij onderzochten de top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur!

Om ervoor te zorgen dat je een lekker stuk vlees kan barbecueën heb je wel een kernthermometer nodig. Zonder kernthermometer kun je slecht de barbecuetemperatuur meten en loop je risico dat je mooie stukken vlees gaan mislukken. Dat is iets wat je niet moet willen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur. Benieuwd naar de top 5? Lees dan snel verder.

1. Orthex kernthermometer

1. Orthex kernthermometer - top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Deze digitale kernthermometer van Orthex is ontworpen om de kerntemperatuur van vlees, vis, gevogelte en nog vele andere varianten te meten. Zo weet je zeker dat jouw gerechten tot in de kern binnenin gaar zijn. Het fijne aan deze kernthermometer is dat je de stalen pen tijdens het garen kan laten zitten in het gerecht. De metalen draad die de pen met display verbindt, kan gewoon tussen de ovendeur geklemd worden. Zodra de stalen pen in het gerecht zit, verschijnt er op het lCD display een kerntemperatuur.

Deze Orthex kernthermometer kan tot 250 graden Celsius worden gemeten. Bovendien, is het ook mogelijk om deze kernthermometer te gebruiken als kookwekker. 

Specificaties Orthex kernthermometer:

App en WIFI beschikbaarNee
MateriaalKunststof
Meetbereiktot 250 ° Celsius
Prijs€19,05

2. Inkbird Barbecue Kernthermometer

3. Promida Barbecue Kernthermometer - top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Niemand wil een taai stuk vlees dat harder dan een schoenzool is, uitgedroogde visstukken of erger zelf: rauw eten. En toch hebben we dat allemaal wel eens meegemaakt tijdens een barbecue. Daarom onderzochten wij deze top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur.

Deze Inkbird kernthermometer behoort tot de categorie draadloze kernthermometer. Dit betekent dat de temperatuur van je gerecht wordt doorgestuurd naar de Inkbird app, zodat je op je telefoon kunt kijken naar de temperatuur van je gerecht. 

top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Deze kernthermometer kun je koppelen met maximaal 2 probes. Zo kun je twee gerechten tijdig in de gaten houden en bereiden. Bepaal van tevoren welke kerntemperatuur je wil gebruiken en stel je kernthermometer daar op in.

Specificaties Inkbird Barbecue Kernthermometer: 

App en WIFI beschikbaarJa (Android & IOS)
MateriaalPlastic
Meetbereiktot 100 ° Celsius
Prijs€49,00

3. Promida Barbecue Kernthermometer

3. Promida Barbecue Kernthermometer - top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Dit is een wat geavanceerde kernthermometer dan de gebruikelijke kernthermometers. Deze kernthermometer is ook geschikt voor het opmeten van suiker of andere vloeistoffen, wat best nieuw is voor kernthermometers.

Deze digitale Promida kernthermometer is makkelijk op te hangen omdat het bestaat uit twee delen die met behulp van magneten op te hangen aan verschillende magnetische ondergronden. Bovendien is het een draadloos systeem waarmee je dus vanuit je lekkere stoel de bereiding van jouw gerecht in de gaten houden. Ideaal! 

Specificaties Promida Barbecue Kernthermometer:

App en WIFI beschikbaarNee
MateriaalABS | RVS
Meetbereiktot 250 ° Celsius
Prijs€36,95

4. Mancor Barbecue Kernthermometer

4. Mancor Barbecue Kernthermometer - top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Soms kan het knap lastig zijn om jouw stuk vlees goed te bereiden. Deze draadloze kernthermometer van Mancor, is speciaal ontworpen om jouw vlees naar persoonlijke smaak te bereiden. Je kunt met een straal van ca. 20 meter zien hoe ver de bereiding van jouw gerecht is. Je hoeft het vlees dus niet continu te checken. Bovendien geeft de display, de temperatuur weer en geeft het vanzelf een seintje wanneer het vlees klaar is.

Deze Mancor kernthermometer kan de temperatuurwaarde in 4 a 5 seconden aflezen en naar de ontvanger sturen. Dat is bizar snel. Bovendien, is het apparaat super nauwkeurig, dus is de kans op een verbrand gerecht een stuk minder geworden. 

Specificaties Mancor Barbecue Kernthermometer:

App en WIFI beschikbaarNee
MateriaalMetaal
Meetbereiktot 1000 ° Celsius
Prijs€29,95

5. Furna Barbecue Kernthermometer

5. Furna Barbecue Kernthermometer - top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Deze kernthermometer is geschikt voor 8 verschillende vleestypes en heeft 5 smaakgradaties. Deze kernthermometer van Furna heeft ervoor gezorgd dat ze met hun kernthermometer er voor zorgen dat niemand meer te maken krijgt met een gerecht wat totaal mislukt is.

Deze Furna kernthermometer is uitgerust met 8 voorgeprogrammeerde instellingen voor het bereiden van vlees, heeft een alarm en timer, temperatuurlijst en vele andere voordelen. Het is een geavanceerd systeem waarmee je jouw stukje vlees tot in de kern perfect bereidt, waardoor je optimaal kunt genieten van heerlijk eten, onder het genot van veel gezelligheid en versnaperingen. 

Specificaties Furna Barbecue Kernthermometer:

App en WIFI beschikbaarNee
MateriaalKunststof
Meetbereiktot 1000 ° Celsius
Prijs€24,99

Dit waren onze top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur

Aansteken maar die BBQ!

Nou, dit zijn volgens ons de top 5 beste kernthermometers voor het meten van de barbecue temperatuur en het bereiden van heerlijk voedsel. Als je nog geen kernthermometer in beheer hebt, raden wij het jou aan om zo snel mogelijk één van onze lijst aan te schaffen, zodat je optimaal kunt genieten van lekker eten in de warme zomer tijden. Heerlijk idee toch? Nou, pak de houtskool en begin de BBQ zou ik zeggen! Succes met uitkiezen!

Verder lezen?

Back to top button