LifestyleTech

Welke accessoires heb je nodig bij je telefoon?

We kunnen niet meer zonder: een telefoon. Iedere dag heb je het toestel weer nodig – om berichten te sturen, te bellen, socials te checken en to do’s op te schrijven. Maar met enkel een telefoon ben je er nog niet. Er komen ook de nodige accessoires bij kijken! Waar kun je allemaal aan denken?

Telefoonhoesje

Het is enorm zonde als je nieuwe telefoon al gauw kapot gaat, bijvoorbeeld als je ‘m laat vallen. Bescherm je telefoon daarom met een hoesje! Een telefoon is een vrij fragiel apparaat: bescherming is dus zeker op z’n plaats. Met goede smartphone hoesjes kan je telefoon prima tegen een stootje. Voor elk type telefoon zijn er bijpassende hoesjes te vinden. Denk aan Samsung hoesjes, in een toffe print of juist een minimalistisch design. Er is voor ieder wat wils. Je kunt enkel een hoesje voor de achterkant van je telefoon gebruiken, idealiter in combinatie met een screenprotector. Of kies voor een volledig afsluitend hoesje, aan de voor- en achterkant.

Telefoonbutton

Steeds meer mensen gebruiken er een, maar toch heeft nog lang niet iedereen ervan gehoord: een telefoonbutton. Dit is een soort vasthoudknop om achterop de telefoon te bevestigen, voor meer grip tijdens het gebruik van de telefoon. Je kunt je mobiel zo ook beter in de gewenste positie plaatsen of het kabeltje van je oortjes of oplader eromheen draaien. Dat niet alleen: zo’n button is ook een mooi accessoire, als je er een kiest in een uniek design.

Oplader

Uiteraard moet je je telefoon kunnen opladen! Een standaard telefoonoplader zit gelukkig vrijwel altijd geleverd bij een nieuwe telefoon: hier hoef je je dus geen zorgen om te maken. Maar tegenwoordig zijn er ook slimme opladers, die nog wel net wat handiger werken dan een oplader die je in je telefoon moet stoppen. Met een slimme oplader kun je je telefoon bijvoorbeeld gewoon op je nachtkastje neerleggen, en laadt deze direct op. Makkelijker kan het niet!

Oortjes of koptelefoon

Luister je graag naar muziek of podcasts? Kies dan ook voor oortjes of een koptelefoon bij je toestel. Voor bellen kan dit tevens handig zijn, als je niet steeds je telefoon tegen het oor wilt houden. Misschien heb je al algemene oortjes of een allround koptelefoon, dan kun je deze uiteraard gebruiken. Maar bij sommige mobiels zijn er ook specifieke oortjes en koptelefoons te vinden, die naadloos aansluiten op het gebruik. Dit is vaak nog eenvoudiger en comfortabeler te besturen.

Telefoonkoord

Met een telefoonkoord kun je je toestel op dezelfde manier als een tas om je lichaam dragen. Je hoeft zo dus niet bang te zijn dat je je telefoon kwijtraakt of laat vallen. Het is een stevig koord, dat goed blijft zitten. Tegelijkertijd kun je je telefoon er altijd snel bij pakken: je hoeft niet eerst in je tas te zoeken. De koorden zijn er in veel looks te vinden: gemaakt van kralen, een lint of een stuk touw – veelal in vrolijke kleuren. Echt een mooie eyecatcher!

Verder lezen?

Back to top button