EconomieOntwikkeling

De populariteit van shortlease

Artikel highlights:
  • Shortlease
  • Een shortlease bedrijf
  • Zakelijke shortlease

Shortlease is een manier van leasen wat steeds vaker wordt gedaan. Tegenwoordig willen vele mensen niet meer voor een lange periode vastzitten aan een auto. Soms is het tijdelijk in bezit hebben van een auto handig als er een periode is waar je daadwerkelijk een auto nodig hebt.

Bovendien is shortlease super flexibel wat ook een punt is waarom steeds meer mensen het beginnen te doen. En dat, tegen een scherpe prijs. In dit artikel vertellen we meer informatie over short lease. 

Shortlease

Shortlease is dus het tijdelijk leasen van een auto waar je niet jarenlang aan vast zit, zoals bij een normaal leasecontract. Het is ideaal voor als je een bepaalde periode een aantal projecten hebt in het binnen en/of buitenland. Shortlease is een perfecte middenweg om een auto te gebruiken voor een bepaalde periode, zonder dat je er aan vast zit. Het fijne van shortlease is, is dat je het contract altijd na een maand dagelijks  kan opzeggen. Oftewel, shortlease is super flexibel, wat past bij de huidige tijd van werken. 

Er zijn geen financiële risico’s gebonden aan het gebruik van shortlease! Kortstondig een auto leasen is makkelijker dan ooit, wat fijner is voor de flexibele werkers onder ons. Het voordeel van shortlease is dus ook dat als je een auto leaset vanaf één maand, het contract altijd opzegbaar is. Bovendien geniet je van de vele voordelen dat een shortlease bedrijf met zich meebrengt, wat ideaal is voor als je even snel geholpen wil worden. Bovendien kun je in de meeste gevallen wel kiezen uit vele topmerken zodat je altijd comfortabel kan gaan autorijden. 

Een shortlease bedrijf

Een shortlease bedrijf is dan ook ingericht op het maken van contracten voor de korte termijn. Alle voertuigen zijn daardoor ook snel te verkrijgen aangezien er weinig klanten zijn die een auto heel lang nodig hebben. Een shortlease bedrijf zorgt er voor dat het contract all inclusive wordt gemaakt, wat betekent dat je all risk verzekerd bent, 24 uur contact kan leggen met de alarmcentrale, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, inzittendenverzekering en vervangend vervoer. Zo ben jij op elk vlak gedekt en kun je veilig de weg op zonder dat er bepaalde zaken niet op orde zijn. 

Shortlease is een ideale manier om jezelf te voorzien van een auto op korte termijn. Je geniet van de vele voordelen die je ook bij een full operationele lease hebt. Je betaalt een vast maandtarief, waarbij alle autokosten zijn inbegrepen. Het enige wat je zelf betaald is brandstof. Een betere deal kun je niet maken aangezien je voor de rest compleet gedekt bent en na een maand jouw contract gemakkelijk kunt opzeggen. 

shortlease geeft vrijheid

Zakelijke shortlease

Zakelijke shortlease gebruik je op het moment dat een gewoon leasecontract niet werkt voor je. Het kan namelijk zo zijn dat je actief bent in een vak waar je afhankelijk bent van het seizoen, en dus alleen in een bepaald seizoen actief bent. Shortlease is dus ideaal om te gebruiken als een soort van huur auto die je voor een bepaalde periode kan leasen. Omdat er vele voordelen aan verbonden zitten die in dit artikel besproken zijn, is dit een ideale manier van leven voor werkenden die veel moeten reizen naar het buitenland. 

Dus, je gebruikt een zakelijke shortlease auto auto op het moment dat je maar een bepaalde periode in het binnen of buitenland bent en dus geen gebruik hoeft te maken van een vaste auto voor een lange periode. Het kan ook voorkomen dat je een tijdelijke auto nodig hebt om andere redenen, of dat je juist flexibel wil zijn en niet verbonden wil zijn aan langlopende contracten. Dat zijn de belangrijkste redenen voor shortlease, wat tegenwoordig razend populair aan het worden is. Het is een uitkomst voor vele mensen.  

Verder lezen?

Back to top button