Vrouwen fashion

Dit zijn de voordelen van push-up bikini’s!

Heb je nog een nieuwe bikini nodig voor deze zomer? Dan moet je toch op gaan schieten, want het weer begint al de goede kant op te gaan. Ben jij soms nog een beetje onzeker in badkleding en wil jij jezelf graag wat meer zelfvertrouwen geven deze zomer? Overweeg dan eens een push-up bikini van LASCANA te kopen. Deze bikini’s bieden vrouwen namelijk een hoop voordelen. In dit artikel zetten we die voordelen voor je op een rij!

Wat is een push-up bikini?

Push-up bikini’s van LASCANA zijn gemaakt om het figuur van alle vrouwen mooier uit te laten komen, zodat ze zich niet onzeker hoeven te voelen in badkleding. Vooral als je vaak een beetje onzeker bent over je decolleté in een bikini, is een push-up bikini de ideale oplossing. Een push-up bikini heeft een speciale padding, waardoor ze een push-up effect geven aan je borsten. Dit staat erg sexy, maar het is ook erg ondersteunend voor je borsten. Hierdoor is het zowel voor vrouwen met kleinere borsten als voor vrouwen met grote borsten, die te weinig ondersteuning krijgen van een reguliere bikini, een goede oplossing. 

Pronken met je lichaam

Een push-up bikini helpt vrouwen om wat meer te kunnen pronken met hun lichaam, of ze nu grotere borsten hebben of juist kleinere borsten. Veel bikini’s in grote maten beschikken ook over een push-up top, zodat grotere borsten genoeg ondersteuning krijgen als je een bikini draagt. Of je nu je borsten wil ondersteunen of wat meer body wil geven, voor ieder figuur is er keuze uit diverse maten, kleuren en modellen. Als je voor een goede push-up bikini kiest, kun je hier zonder problemen mee zwemmen. De padding in de top blijft namelijk goed op zijn plaats zitten!

Push-up zonder inkijk

Een push-up bikini is in de meeste gevallen voorzien van cups met luchtkussentjes, die kussentjes zijn uitneembaar. Er zijn ook modellen die werken met gels of gewatteerde paddings. Als je wat kleinere borsten hebt en een push-up bikini draagt, heb je nogal snel last van inkijk. Dat kan nogal vervelend zijn, maar gelukkig kun je er iets tegen doen. Het is ten eerste erg belangrijk dat je een bikini vindt die echt goed past, zodat de top de cups goed bedekt. Kies je voor een bandeau bikini of een triangeltop, dan zul je vrijwel nooit inkijk hebben. 

Push-up bikini’s wassen

Mensen denken vaak dat het wassen een groot nadeel is van push-up bikini’s. Toch is dit helemaal niet zo ingewikkeld als men soms denkt. Het is verstandig om je bikini iedere keer na gebruik goed uit te spoelen onder de douche, zodat er geen chloor of zout in komt te zitten. Heb je uitneembare pads, dan kun je deze uit de bikini halen als je deze wast of uitspoelt. 

Verder lezen?

Back to top button