Dagje wegAvontuurCadeau's inspiratieGezinLifehacksLifestyleTech

Handige gadgets voor een dagje weg

5 handige gadgets voor een dagje weg met familie of vrienden!

Artikel highlights:
  • Handige gadgets voor een dagje weg
  • 1. Powerbank mee op stap
  • 2. Waterdicht telefoonhoesje
  • 3. Bidon en water mee
  • 4. Koptelefoon voor wat muziek
  • 5. Een spel (reiseditie)

Handige gadgets voor een dagje weg met familie of vrienden? Tja, vaak moet je om veel denken en zorgen dat je geen belangrijke dingen vergeet.

Een dagje weg draait in principe om gezelligheid en plezier, maar het kan ook nog wel eens zorgen voor wat stress. In dit artikel delen wij 5 handige gadgets voor een dagje weg.

Dagje weg met de familie of vrienden

Stel, je gaat een dagje weg met vrienden naar het strand in Scheveningen of je bezoekt een leuk pretpark in Nederland. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je kan soms ook tegen wat problemen aanlopen.

Hoe zorg je bijvoorbeeld dat de batterij van je telefoon niet leeg raakt wanneer je weg bent? Hoe voorkom je dat je telefoon niet nat wordt als je in een waterattractie of naar het strand gaat? Hoe zorg je dat je genoeg water drinkt zonder te veel uit te geven?

Om te zorgen dat je goed voorbereid bent voor een leuke dag helpen we je een beetje op weg met een aantal handige gadgets voor een dagje weg.

Handige gadgets voor een dagje weg

handige gadgets voor een dagje weg met familie of vrienden

1. Powerbank mee op stap

Hoe zorg je dat jouw telefoon de hele dag mee gaat wanneer jij een dagje weg gaat? Met een powerbank natuurlijk! Deze gadget is een must wanneer jij een dagje weg gaat. Batterijen van telefoons gaan namelijk helaas niet altijd erg lang mee, vooral wanneer de zon erop schijnt heeft een telefoon meer energie nodig om de telefoon koel te houden.

Gelukkig bestaat hier een perfecte oplossing voor! Goede powerbanks (zoals onderstaande) kunnen een hele groep voorzien van energie tijdens een dagje weg.

2. Waterdicht telefoonhoesje

Tijdens een dagje weg kun je nog wel eens in aanraking komen met water, vooral tijdens de zomerdagen. Dit kan bij het strand of zwembad zijn, maar natuurlijk ook heel goed in een waterattractie in een pretpark gebeuren.

Mocht je het risico lopen hiermee in aanraking te komen en geen veilige plek hebben voor je telefoon? Dan is een waterdicht telefoonhoesje erg handig om mee te nemen tijdens een dagje op stap.

3. Bidon en water mee

Genoeg water drinken op dagelijkse basis is erg belangrijk voor je lichaam. Vaak drinken mensen weinig tijdens een dagje weg, omdat er simpelweg geen water in de buurt is of het te duur is om elke keer maar wat te gaan kopen.

Dit is erg logisch natuurlijk, maar in zo’n geval kun je prima een bidon meenemen in je tas. Het is hartstikke handig en erg goed voor je!

4. Koptelefoon voor wat muziek

Voor een leuk dagje weg moet je soms een tijdje reizen. In dat geval is een draadloze koptelefoon een handige gadget (lees ook; beste draadloze oortjes voor op reis). Zo hoef je je niet te vervelen en kan je lekker naar je favoriete nummers of podcasts luisteren, zonder dat je iemand stoort.

5. Een spel (reiseditie)

Om tussendoor wat tijd te doden is een spelletje erg leuk. Er zijn veel leuke spellen in reiseditie te krijgen. Deze zijn gemakkelijk mee te nemen en leuk om te spelen op een picknicktafel en bankje. Wie wint de strijd? 🙂

Bereid je goed voor op je dagje weg

Bereid je goed voor op een dagje weg

Bereid je dus goed voor op een dagje weg, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Deze handige gadgets voor een dagje weg maken het een stuk fijner en gemakkelijker voor je! Als je deze spullen in huis hebt ben je altijd goed voorbereid en klaar om te gaan.

Kies een leuk dagje weg, als je dat nog niet gedaan hebt. Veel plezier en geniet van je dagje weg met familie of vrienden!

Verder lezen?

Back to top button