Laatste nieuwsComputer & ICTGames & spelletjesOnline gamesTech

Hogwarts Legacy: Het beste RPG spel van 2022?

Artikel highlights:
  • Hogwarts Legacy: De Game
  • De makers van het spel
  • Waarom het beste RPG spel van 2022?
  • Nieuwe playstation game geruchten

Sinds de lancering van de PS5 ging er een gerucht rond dat er een nieuw Harry Potter spel gemaakt zou worden. De geruchten bleken waar. In 2021 kwam er een Youtube trailer online waarin Harry Potter fans warm werden gemaakt met het nieuws dat er hard aan gewerkt wordt.

Avalanche software heeft ruim de tijd genomen om het spel: Hogwarts Legacy te creëren. Inmiddels is er een nieuwe video uitgekomen waarin mensen worden meegenomen naar hoe het spel eruit gaat zien.

Hogwarts Legacy: De Game

Hogwarts Legacy is het nieuwe RPG spel dat op de planning staat van Playstation. Het is een gigantisch spel wat zich afspeelt in de magische wereld van Harry Potter. Je bent verzekerd van tientallen uren aan speelplezier. Er valt veel te beleven, te leren en te ontdekken. Onlangs heeft Playstation een video gepubliceerd op Youtube waarbij de eerste beelden zijn vrijgegeven van het spel. Het spel werkt als volgt: Je maakt een eigen personage, vervolgens wordt je ingedeeld in één van de vier afdelingen in Hogwarts. Vervolgens ervaar je het spel als student van Hogwarts en begin je aan jouw gevaarlijke reis om achter de duistere waarheid van de tovenaarswereld te komen.

Het verhaal en het spel speelt zich af, 200 honderd jaar voor dat Harry Potter geboren werd. Het spel is nog steeds in ontwikkeling bij Avalanche Software wat al enkele jaren heeft geïnvesteerde in het maken van het spel. Aan elk element over de wereld van Hogwarts is gedacht. Dat zie je ook terug in de video die onlangs is gepubliceerd. Omdat het verhaal zich afspeelt in een tijd voordat Harry Potter bestond, zal je weinig herkenbare personages zien die je uit de Harry Potter verhalen kent. Je maakt echt een nieuw verhaal mee. Hoe dat zich verder ontwikkelt, zal je zelf moeten ontdekken.

De makers van het spel

Avalanche Software is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het maken van games. Het team bestaat uit ontzettend getalenteerde en enthousiaste game developers die ieder een uniek talent hebben. Avalanche Software heeft o.a meegewerkt aan het maken van de volgende spellen: Mortal Combat, Disney Infinity, DragonBall Z en nu ook Hogwarts Legacy. Avalanche Software heeft aangegeven dat ze de focus echt willen leggen op het creëren van een wereld dat universeel is voor alle Harry Potter fans, waarbij ze zelf hun eigen verhaal kunnen maken. Zo moet je in het spel spreuken leren, kom je zelf oog in oog te staan met magische dieren en ga je zelf op avontuur. Jouw personage krijgt een eigen leven!

Waarom dit het beste RPG spel van 2022 kan zijn?

Wij denken dat dit spel in potentieel de beste RPG spel in zijn categorie kan zijn voor de komende 5 jaar. Dat komt omdat de ontwikkelaars van dit spel zo dusdanig hebben gedacht aan elk klein detail, dat je niet alleen versteld staat van de Graphics en/of verhaallijn, maar ook de beleving met iedere karakter in het spel. In de onlangs gepubliceerde video van Playstation kun je in 14 minuten zien hoe gigantisch groot dit RPG spel is, waarbij je in je ééntje echt opgaat in de magische wereld van Hogwarts. Het is een solo spel waar RPG- liefhebbers al jaren om schreeuwen. Dit spel kan dus voor de nodige veranderingen zorgen in de RPG sector van games.

Waarom Hogwarts Legacy het beste RPG spel van 2022 kan zijn?

Dat betekent dat Hogwarts Legacy het keerpunt kan zijn voor andere games, om ervoor te zorgen dat de gehele RPG sector totaal gaat veranderen. Meerdere ontwikkelaars die gaan luisteren naar hun fans, om ervoor te zorgen dat er een totaal nieuwe manier van spelen in het spel komt. Dat is de reden waarom wij denken dat dit spel het beste RPG spel kan zijn van 2022 en meer. Één van de grootste garanties die we je wel kunnen geven is dat Hogwarts Legacy je een spelbeleving gaat geven die je nog nooit hebt meegemaakt. Want de video zorgt al voor zoveel spanning en beleving van uitzonderlijk niveau, dat het spel alleen maar beter kan worden.

Nieuwe playstation game geruchten

In een eerder artikel hadden wij al een thema opgegooid waarin we het hebben gehad over de ontwikkelingen van FIFA en wat er potentieel gaat gebeuren met FIFA 23. Inmiddels zijn er heel wat speculaties over andere spellen gekomen. Waaronder: God of War Ragnarok. Het is bevestigd dat het spel dit jaar uitkomt. Maar inmiddels zijn er geluiden dat de makers van het spel ervoor hebben gekozen om de deadline uit te stellen. Dat zou voortkomen omdat er een probleem zou zijn met het verhaal van het spel. Intern in het team van de ontwikkelaars zou er twijfel zijn ontstaan. Nu schijnt het dat er uitvoerig onderzoek wordt gedaan naar het verhaal en of dat écht past bij het verhaal van God of war.

Verder lezen?

Back to top button